Cursistenadministratie en cursistenregistratie vol vrijheid

De wereld slimmer maken is leuk. Alleen hoe kom je als opleidingsinstituut of cursusbureau van al die administratieve handelingen af? Want jij wil fouten voorkomen en euro's besparen. Goed dat je bij Coachview zoekt voor online cursistenadministratie software. Onze cloud tool helpt je al je opleidingen, trainingen en cursussen organiseren, registreren en beheren. Een groot voordeel is dat onze cursistenadministratie inclusief CRM is, voor jou waarschijnlijk een must. En we hebben ruim 13 modules die ervoor zorgen dat je straks kunt focussen op je cursisten in plaats van de administratie.

Meest gewaardeerde modules

CRM

Krijg tot in detail inzicht in je klanten en cursisten, van inschrijvingen tot facturering. Monitor voortgang en speel in op hun wensen op basis van hun profiel.

Automatische workflow

Een automatische workflow rondom je cursussen, zou dat even fijn zijn? Schakel deze module in en je bespaart gigantisch veel tijd. Van het versturen van uitnodigingen, inschrijvingen, tot evaluaties en herinneringen.

Evaluatie

Hoe ervaren cursisten jouw opleiding? Verstuur vanuit onze evaluatie module eenvoudig een online evaluatie. (geschikt voor elk scherm.) In een muisklik heb je de analyse.

Opleidingsportaal

Zelfservice bieden aan je cursisten, zoals inschrijven, boeken en zelfs betalen regel je via ons professionele responsive portaal. Natuurlijk in jouw huisstijl. Of gebruik onze webservices.

Fastlane voorkomt dubbele kosten

Hoe langer het duurt om een nieuwe systeem te implementeren, hoe meer geld het kost. Daarnaast wil je ook gewoon snel weer door met het gewone werk. Coachview heeft daarom het Fastlane traject ontwikkeld. Hierin ben je in 14 dagen weer operationeel. Want het belangrijkste doel is om snel en effectief live te gaan. Om daarna te implementeren op eigen tempo. Meer over het Fastlane traject.

Past onze administratiesoftware bij jouw branche?

Sommige functies zijn voor al onze klanten belangrijk. Zoals het volledig automatiseren van acties, vrijheid in de inrichting, gebruiksvriendelijkheid van de software en een goede ondersteunde support. Toch zijn er per branche een heleboel aandachtspunten waar we als cursusadministratie software goed in kunnen ondersteunen. Deze lees je hier.

Een aantal referenties

Coachview bespaart onze organisatie 1fte én mijzelf een halve dag werk per week

- Marja Cousijnse, Opleidingscentrum Haaglanden

Het succes voor Marja

Ons Opleidingsportaal vind ik fantastisch en professioneel en laat ik graag zien!

Nicole Moviat, Manager WSD Academie

Lees Nicole's succes

Flink wat Excel-lijstjes zijn al uitgespaard en we maken aanzienlijk minder fouten.

- Bart Smits, Dialogue

Het succes voor Bart

Gemiddeld tarief

Opleidingsinstituten en cursusbureaus kiezen er vaak voor om meer te investeren. Naast CRM, automatische acties en het opleidingsportaal gebruiken ook veel organisaties onze evaluaties. Ook werken vaak meerdere gebruikers met een eigen functieset. Een gemiddeld gekozen abonnement komt daardoor uit op: 115 euro per gebruiker per maand.

Cursistenadministratie software vanaf 80,- per maand

Als je wilt gebruik je onze cursistenadministratie software al vanaf 80 euro per maand voor één gebruiker. Het administratie systeem regelt dan de volgende functies:

  • Efficiente invoer en uitvoering van opleidingen.
  • Versturen van mails als uitnodigingen en herinneringen.
  • Beheer en uploaden documenten naar dossiers en opleidingen.
  • Het beheren van bedrijven en personen.

Passen jouw opleiderswensen in onze cursusadministratie software?

 

Elke organisatie is anders, ook die van jou. Hoe weet je nou zeker dat onze cursusadministratie software ook bij jou past? Maak gebruik van onze demo. Huidige Coachview gebruikers waardeerden deze persoonlijke demo enorm. Deze doen we gewoon bij jou op locatie. Zo weet je precies wat Coachview kan en kost. En past het niet? Even goede vrienden. Echt vrijblijvend dus.