SLA Rapportage en Coachview Statistieken 2016

SLA rapportage en andere Coachview statistieken

Over 2017

Hoeveel vrijheid de SLA je gaf

Service Level Agreement overzicht

In 2017 presenteerden we voor het eerst wat onze resultaten op het gebied van Service Level Agreement zijn (SLA). Een belangrijk goed om echt transparant te kunnen zijn. Daarnaast lieten we zien hoe ons systeem gebruikt wordt. Van de hoeveelheid opleidingen, tot de hoeveelheid verstuurde facturen. Natuurlijk allemaal anoniem.

Wat is een SLA?
Als je met Coachview een overeenkomst tekent, teken je ook onze SLA. Een document waarin wij beloven dat we bepaalde zaken zoals service en beschikbaarheid goed op orde hebben. In dit document zie je precies in hoeverre we dat gehaald hebben.

Opleidingsstatistieken

Met inmiddels 150 opleiders die werken met Coachview, hebben we mooie inzichten over hoe het opleiderslandschap hun cursusadministratiesysteem inzet. Maar jij kan er ook iets uithalen. Naast de nieuwe functies die we op basis van de data ontwikkelen, kun jij vergelijken of je het beter of minder goed doet dan de rest. Neem bij dat laatste gerust contact met ons op. kijken wij hoe we je processen boven het gemiddelde tillen.

97% is het minste wat we kunnen doen.

Uptime Coachview

: )

Uptime

+Onderhoud

Uptime Portaal

: )

Uptime

+Onderhoud

Onze uptime was dit jaar 99.996%. Een kleine ongeplande storing bij onze externe servers bij een leverancier zorgde ervoor dat we iets meer dan 20 minuten down zijn geweest. We waren daardoor voor 0,004% niet beschikbaar. In onze SLA geven we aan dat we voor 99.7% uptime garanderen. Die hebben we dus ruim gehaald. Het is ook interessant te zien dat zelfs mét gepland onderhoud, we nog steeds onze SLA behalen op dit punt.

Sprinten in topconditie

Ontwikkeling details

: )

Patches

Onderhoud

Installaties

Anders

Ook dit jaar zijn de kleine downtimes te wijten aan korte patches. Soms is ook de meter even niet aanwezig en missen we data. Die hebben we gemeten als downtime. Grote kans dat we dat niet waren. Een kleine downtime bij onze serverbeheerder zorgde voor een klein dipje.

We verhelpen het

Hulpvaardige helpdesk

: )

Waar het in 2016 minder ging, gaat het nu goed met de helpdesk. De uitdaging blijft het zo goed te houden. Want we blijven groeien. We hebben er vertrouwen in het nog beter te doen in 2018.

Tickets

: (

Opgelost binnen SLA

: (

Opgeleidelijke groei

Totaal opleidingen 2017

: )

Opleidingen

Onderdelen

Deelnemers

Evaluaties

Per opleiding

: )

Onderdelen

Deelnemers

Prijs

Groei e-learning

Evaluaties & E-learnings

: )

Documenten & Acties

: )

Automatische Acties

: )

Bespaart éxtra

Dagen bespaard

Module per jaar

Winst

Opnieuw hebben we voorzichtig gerekend. We denken nog steeds dat elke automatische actie, je 3 minuten bespaart. Het aantal acties dat automatisch is, is significant toegenomen. Maar ook het aantal klanten die met automatische acties werken. Toch is de besparing met hetzelfde salaris met 6 dagen toegenomen naar 33 dagen per klant, per jaar. Ruim een volle maand! Wie investeert in onze module boekt dit jaar dus gemiddeld 1000% rendement. Voor zo'n ROI zouden wij wel opstaan.

Bedankt

!!

Groeispurt temmen

Het gaat goed met Coachview. Maar dat mag nooit ten koste gaan van de kwaliteit van het product zelf. Elke euro die we verdienen stoppen we terug in Coachview. Waar we dit jaar tegenaanlopen is de snelheid van de ontwikkeltickets die binnen komen. We zoeken een nieuwe ontwikkelaar, maar de markt wordt overbevist. Ken je nog iemand met VB en C# kennis, dan houden we ons aanbevolen. We blijven hard werken. Jou vrijheid als opleider is ons grootste goed.

Bedankt voor het vertrouwen

Waar we als kleine organisatie soms snel moeten schakelen, zie je ook dat we dat juist als kleine organisatie kunnen. Met de blik op de toekomst zetten we daar dan ook nog sterker op in. Zodat we snelle ontwikkelingen eerder de baas zijn.Op naar nog meer gemak met Coachview.

Marcel Kremers & Frank van der Linden

We gaan voor een nog vrijer 2017