Vrijheid in hoe je opleidt

Verbaast het je als we zeggen dat we bevlogen code poëten zijn? Vast niet. Interessanter is waarom wij elke dag klaarstaan voor onze opleiders. Het antwoord? De vrijheid die we ze dag in dag uit mogen bieden. Ook aan onszelf overigens. We verwachten dat het ook voor jou veel kan betekenen.

Team Coachview

Enthousiast en betrokken bij het succesvol gebruik van Coachview bij onze klanten. Altijd bereid om mee te denken vanuit de oplossing en met vooraf zo min mogelijk beperkingen. De absolute overtuiging dat ons succes direct afhangt van het succes van Coachview bij onze klanten. Staat als jonge ouder midden in het gezinsleven en sportief met de mountainbike en het squash racket.

Frank van der Linden

Eigenaar

Gepassioneerd over het beste halen uit mezelf, onze mensen, onze dienstverlening en onze klanten. Een vernieuwer dus, altijd op zoek naar die volgende stap. Nooit gericht op korte termijn euro’s, maar altijd op een langdurige toegevoegde waarde. Ik ben erg trots op het feit dat we zo'n mooie rol mogen vervullen voor opleiders door heel Nederland en België.

Marcel Kremers

Eigenaar

Ik help je via de telefoon of mail met al je vragen over Coachview. Daarnaast implementeer ik opleidingsportalen en zorg ik als systeembeheerder dat alles op rolletjes loopt. Mensen helpen om een mooie prestatie neer te zetten, dat is waarvoor ik het doe. Buiten mijn werk reis ik de hele wereld rond, of speel ik wat fraaie akkoorden op mijn ukelele.

Peter Giezen

Helpdesk Medewerker

Als trainer zorg ik dat je het meeste uit Coachview haalt. Vroeger programmeerde ik zelf voor Coachview. Mooi, maar ik miste het menselijke contact. Toen ben ik omgeschoold tot trainer en inmiddels train en implementeer ik bij vrijwel elke klant Coachview. Thuis geniet ik door een swingend jazz stuk te spelen op mijn saxofoon. Een fantastisch instrument!

Remy Remery

Trainer / Business Consultant

Als digitale generalist probeer ik mijzelf steeds meer meester te maken in code. Mijn voorliefde voor design zorgt ervoor dat ik Coachview naar een mooier level mag tillen. En gebruiksvriendelijker. Thuis experimenteer ik ook volop voor eigen opdrachten en doe ik aan fotografie, reizen en muziek.

Peter van der Laar

Frontend developer

De vraag achter de vraag houdt me bezig. Er wordt veel gedacht in oplossingen zonder uit te spreken wat er echt nodig is. Betere oplossingen komen door een stapje achteruit te nemen en hierover na te denken en te overleggen, als het kan met wat muziek op de achtergrond.

Vincent Piek

Backend Developer

Al sinds het begin van Coachview werk ik aan de applicatie als Chief Architect. Het mooiste van mijn werk vind ik de grote uitdagingen. Dingen die onmogelijk lijken, uiteindelijk toch goed en toekomstbestendig oplossen. In mijn eigen tijd kan ik genieten van een spannende pot voetbal. Voor welke club ik ben? Vraag me dat gerust!

Pim Raeskin

Chief Architect / developer

Met een vriendelijke lach sta ik je te woord bij de helpdesk. Of je nu iets niet snapt, iets niet werkt, of je een klacht hebt. Ik doe er alles aan jouw problemen eigen te maken, zodat je snel en efficient verder kan. Na mijn werk geniet ik van het moederschap, snowboarden en bak ik heerlijke taarten.

Marloes Boogaard

Support Medewerkster

Voor ik bij Coachview startte zette ik de online tool al in voor mijn werkgever. Deze had een bedrijfsacademie voor onze organisatie van 6000 collega's. Het sparren over de software en hoe het te gebruiken vond ik zo leuk, dat ik de kans greep toen ik kon overstappen. Nu doe ik er alles aan om mijn ervaring aan klantzijde in te zetten voor startende en en huidige klanten.

Romy van den Hoven

Business Consultant

De juiste software kiezen is niet makkelijk. Daarom ben ik gedreven om een eerlijk en compleet advies te geven. Met de ervaring van onze software, maar ook spelers uit onze markt beantwoord ik je vraag altijd vanuit jullie perspectief. Natuurlijk hoop ik dat dit Coachview is, maar de echte voldoening haal ik uit het geven van advies waarmee jouw organisatie echt vooruit kan.

Rik Biemans

Sales Consultant

Als marketeer probeer ik zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Coachview, zodat ook zij kunnen profiteren van de kwaliteit en het gemak dat Coachview aanbiedt. Dit probeer ik door nieuwe en innovatieve vormen van communicatie te realiseren. Buiten werk ben ik op zondag te vinden op het voetbalveld. Daarnaast game en fotografeer ik erg graag.

Bas Buiting

Marketing & Communicatiespecialist

Ludieke leergierige junior developer. Hier probeer ik Coachview te blijven ontwikkelen om de gebruikservaring te verbeteren.

Roel Gielis

Allround Developer

Als Scrum Master ben ik steeds weer op zoek naar hoe we het iedere dag beter kunnen doen. Ik zorg er voor dat iedereen alle vrijheid heeft om zo goed mogelijk zijn werk te doen. Daarnaast sleutel ik voornamelijk mee aan de back-end van onze software. Mijn grootste passie is SQL en het optimaliseren van de performance van de database.

Thomas van den Boogaard

Scrum Master

“Vision without action is a daydream, Action without vision is a nightmare” Vanuit die gedachte werk ik samen met de klant om de best mogelijke oplossing te realiseren. Mijn vrije tijd besteed ik aan sport, met name voetbal en ijshockey.

Mark Heurman

Business Consultant

Mandy Perters Rit

Mandy Perters Rit

Mandy Peters Rit

Support Medewerkster

Coen Lourensen

Als Business Consultant voel ik mezelf graag als ‘een spin in het web’. Vanuit verschillende perspectieven probeer ik de meest efficiënte oplossingen en inrichtingen te realiseren binnen Coachview. Ik werk het liefst voor en met name samen met onze klanten. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin, familie, vrienden en sport. Als spits binnen het voetbal heb ik enkel oog voor het doel.

Coen Lourensen

Business Consultant

Mayke van den Heuvel

Mayke van den Heuvel

Mayke van den Heuvel

Business Consultant & Informatie veiligheid

Michel Hol

Michel Hol

Michel Hol

Coachview Trainer

Wil je ons team komen versterken? Bekijk dan onze vacatures of doe een open sollicitatie. Misschien tot snel!

Werken bij Coachview?

Mail naar info@coachview.net

Coachview, 2000–2022

2000InnoPhase!
2007Van maatwerk naar iets dat werkt!
2012De grote verhuizing
2014Coachview trek zuidwaarts!
2015De eerste gebruikersdag
2018ISO en NEN gecertificeerd
HedenHier staan we dan
2022Toekomstplannen

Zeg je Coachview dan zeg je stiekem InnoPhase.  Met InnoPhase ontwikkelden we de eerste jaren met slimme ICT-ers de ene na de andere applicatie. Dankzij één van onze eerste opdrachtgevers bouwden we een maatwerkpakket voor opleiders. Dit is later omgevormd tot een standaard product en dus de voorloper van Coachview.

Goed is bij ons nooit goed genoeg. We wilden iets waar mensen continu de volgende stap mee konden maken, zonder dat grote investeringen nodig zijn. In 2007 startten we iets compleet anders: de ontwikkeling van Coachview.net. Een SAAS applicatie in de cloud voor opleiders en de eerste in Nederland! SAAS? Software As A Service - Nu zo gewoon dat je ongemerkt een heel palet van deze diensten inzet.

Door het succes en de groei van Coachview verhuisden we naar ons huidige kantoor in Veghel. Hier bevalt het ons nog steeds goed en hebben we de ruimte om de komende tijd door te blijven groeien. Op ons kantoor in Veghel geven we ook bijna wekelijks workshops aan onze gebruikers, zit de helpdesk en werken we iedere dag aan het verbeteren van Coachview.

In 2014 werden Fabio de Bock en Brecht de Vriese het boegbeeld voor onze Belgische klanten. Ze handelen autonoom onder de vlag Promatis namens Coachview. Zij helpen organisaties bij het beheren, sturen en organiseren van uiteenlopende opleidingsvraagstukken. Belgische klanten zoals Happy Mondays, Odisee, Winewise, VOC-Brugge en Prana hebben ze de afgelopen jaren in de wereld van Coachview geïntroduceerd. Klik hier om de Belgische website van Coachview Cursusadministratie Software te bezoeken.

Harde groei betekent veel nieuwe klanten. Om iedereen te leren kennen en beter bekend te maken met Coachview is in 2015 de eerste gebruikersdag gehouden: Nextview. Het 2 jaarlijkse event waar gebruikers leren over de nieuwste ontwikkelingen van Coachview en de branche. De afgelopen jaren veranderde Nextview van een lekker knusse bijeenkomst bij ons op kantoor, naar een groot evenement in een externe locatie, waar veel van onze gebruikers laaiend enthousiast van worden!

Groei in klanten betekent ook een groei in professionaliteit. Daarom is InnoPhase, het bedrijf achter Coachview, sinds 2018 zowel ISO 27001, ISO 9001 als NEN 7510 gecertificeerd. Wat betekent dat wij voldoen aan de laatste informatiebeveiligingsnormen en kwaliteitsprocedures. Je mag erdoor op vertrouwen dat we zorgvuldig met je data omgaan en voortdurend bezig zijn onze kwaliteit te verhogen. Voor ons niet meer dan een logische stap in de groei van ons online opleidingen registratie systeem. Bijvoorbeeld door jaarlijks meerdere testen uit te voeren die ons systeem controleren op mogelijke zwakheden, waaronder een jaarlijkse penetratietest (pentest).

Meer dan 200 klanten maken ondertussen gebruik van Coachview en we bestaan sinds begin dit jaar alweer uit zo’n 17 toppers, die iedere dag hard werken Coachview nog beter te maken. Van klanten uit de brand helpen op de helpdesk tot de technische mannen die de software blijven doorontwikkelen. Dat verdient een lekkere barbecue op zijn tijd!

Helaas hebben we bij Coachview geen glazen bol. Daarom blijft het voor ons bij koffiedik kijken hoe 2022 eruit zal zien. Toch proberen we onze toekomst zo goed mogelijk zelf te bepalen. Dit doen we door continu te blijven luisteren naar onze gebruikers en te blijven polsen of hetgeen wat we doen wel juist is. Om toch het een en ander vast te leggen hebben we een Roadmap gemaakt. Hier zijn de toekomst plannen van onze software zo goed mogelijk weergegeven

Vrijheid geven door te luisteren

Waar wij verstand hebben van ICT, heb jij dat van de opleiderswereld. Het belang van jouw wensen vinden we dan ook cruciaal. Waar zouden we zijn zonder jou, durven we bijna te stellen. Want samen zetten we de nieuwste en interessante ontwikkelingen om in robuuste oplossingen.

Stille kracht met veel functionaliteit

Wij smullen van functionaliteit. Het staat nog net niet op onze lunchtafel. Functionaliteit die op 5 manieren handig is, zorgt dat wij introverte types high-fivend door het pand stormen. Want onze kick is zorgen dat we op zoveel mogelijk wensen tegelijk naadloos aansluiten.

Alles voor de juiste klik

We zijn een software ontwikkelaar voor opleiders, die verder kijkt dan software. Want elke schakel telt: software, helpdesk en training. Wij noemen je soms gebruiker, maar denken in mensen oprecht verder helpen. Dat werkt alleen als we de juiste klik maken. En klikt het niet meer, dan zeg je gewoon op. Het enige wat wij willen is met ons team fantastische beheersoftware voor je maken.

Genoeg over onszelf

Wij hebben het liever over hoe we jou kunnen helpen. Met een kop koffie of thee erbij. Kom gerust eens langs om dat vrijblijvend te doen. Een woord dat bij ons nog echt die betekenis heeft. Eerlijk en transparant. Daar draait het bij ons om.

Marcel Kremers & Frank van der Linden