Vraag maar raak

Een goede dienstverlener vinden voor je opleiders beheersoftware doe je niet in een dag. Je wil het binnenste buiten. En terecht, want het liefst werk je jaren met je nieuwe dienstverlener. Wij snappen je en hebben alvast de meest gestelde vragen verzameld. Bel gerust de helpdesk als je vraag er niet tussen staat.

Opleidingsproces

Kan ik docenten toegang geven tot hun eigen opleidingen?

Zeker, je kunt het systeem zo inrichten dat de docenten alleen de opleidingen zien die zij geven. Heel handig voor het registreren van presentie bijvoorbeeld.

Kan ik mijn klanten toegang geven tot de gegevens van hun eigen medewerkers?

Zeker, jouw klanten geef je toegang via ons opleidingsportaal. Hier kunnen ze precies zien welke deelnemer zich voor wat heeft ingeschreven en wat de resultaten zijn die hierbij horen. Ook kan de klant nog goedkeuring geven als het een leidinggevende is.

Kan ik verschillende prijzen voor hetzelfde product rekenen?

Dat is mogelijk. Je kunt per opleiding soort een variant maken, hierdoor is het mogelijk om meerdere prijzen per product te gebruiken. 

Kan ik bij inschrijving betaling via Ideal ondersteunen?

Ideal om opleidingen af te rekenen ondersteunen we via ons opleidingsportaal. Koppel betaalproviders als Mollie, Ingenico en Buckaroo. Via ons portaal is ook het aanmaken van de factuur direct geautomatiseerd. 

Komen inschrijvingen automatisch in Coachview binnen?

Jazeker, mits je gebruikt maakt van ons opleidingsportaal, of de webservices (api) goed instelt. Je hoeft dus niks handmatig over te nemen en de tool matched automatisch met de personen die in jouw bedrijven en personen staan genoemd. 

Kan ik Coachview ook als CRM-systeem gebruiken?

Dat kan zeker! Aan bedrijven en personen kan je eenvoudig opmerkingen en follow up notities toevoegen. Ook kan je ze verdelen onder categoriën zodat je nieuwe en huidige klanten eenvoudig kunt bewaken en verbeteren.

Kan ik deelnemerslijsten importeren?

Ja dit kan zeker! Met onze importtool importeer je in een keer complete lijsten met contactgegevens. Erg makkelijk!

Kan ik eenvoudig selecties maken op basis van in het verleden gevolgde opleidingen?

Ja hoor. Je kunt eenvoudig deelnemers selecteren van een eerder genoten opleiding, om deze vervolgens een email te sturen. Binnen Coachview hebben we een grote focus op het filteren van lijsten. Dit is een van die zaken die je zeker kan.

Kan ik met Coachview ook e-learning ondersteunen?

Ja, als je koppelt met e-learning tools als Moodle en aNewSpring dan kun je heel goed je e-learning koppelen aan Coachview. Vanuit Coachview een e-learning bouwen kan niet en staat ook niet gepland op onze roadmap. 

Kan ik op specifieke momenten, specifieke documenten automatisch laten versturen?

Ja, als je plannen hebt om getimed te automatiseren dan zit je bij Coachview goed. Vrijwel elk proces kun je automatiseren en deze kun je inplannen op timings. Heb je meerdere documenten in één flow die je wilt automatiseren? Dan bepaal je eenvoudig de interval tussen beide geplande documenten.

Kan ik de planning van docenten automatisch in het outlook of Google calender tonen?

Ja, voor iedere docent kan je een aparte planning maken. De docent kan deze vervolgens synchroniseren met zijn Outlook of Google Calendar

Kan ik naast de standaard, open inschrijvingen ook maatwerk opleidingen organiseren?

Je kunt naast je geoptimaliseerde workflow, altijd maatwerk trajecten invoeren. We weten dat het succes niet alleen in automatiseren en uniformiseren zit. Een maatwerktraject regel jij in Coachview net zo eenvoudig.

In welke talen is Coachview beschikbaar

Onze cursusadministratiesoftware is in te stellen in het Nederlands, Engels, Duits en Frans

Gegevens

Zijn mijn gegevens veilig?

Jazeker. Onze servers draaien in een zwaar beveiligd datacentrum. Deze worden afgeschermd met soft- en hardwarematige firewalls. Alleen de applicatieserver heeft verbinding met het internet. In onze administratie software kan je alleen inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord en de verbinding die je hebt is altijd via een SSL certificaat. Deze is te herkennen aan het slotje in je browser.

Wie is eigenaar van mijn gegevens?

Jij. Het is wettelijk geregeld dat alle informatie die je in onze opleiders software invoert, jouw eigendom blijven. In onze algemene voorwaarden en privacy verklaring leggen we dat nog eens ondubbelzinnig uit.
Bekijk algemene voorwaarden
Bekijk privacy verklaring

Kan ik altijd bij mijn gegevens?

Zeker. Onze cursusadministratie software heeft een uptime van 99,7% en we zijn bereikbaar vanaf elk scherm met internet.

Kan ik huidige gegevens importeren?

Uiteraard! We hebben standaard imports liggen. Waar nodig maken we ze op maat. - dit kan soms wat extra kosten - Meer info lees je in onze kennisbank over import opties

Maakt Coachview back-ups van mijn data?

Zorgen over je data hoef je niet te hebben. We maken dagelijks een systeem- en databack-up van heel Coachview. Daarnaast maken we elke 15 minuten een backup van transacties files. Dit zijn handelingen die uitgevoerd worden door onze klanten. Dit betekent dat we op ieder moment een backup kunnen terugzetten die maximaal 15 minuten oud is. Het terugzetten van een backup geldt voor alle klanten en wordt alleen gedaan bij ernstige calamiteiten. Backups voor individuele klanten terugzetten, vanwege administratieve fouten is helaas niet mogelijk. Meer weten over de backups van Coachview? Lees dan onze SLA.

Dienstverlening

Hoe snel kan ik Coachview gebruiken?

Binnen 8 - 10  weken ben je vaak live. Theoretisch zelfs nog sneller, omdat het enige dat je nodig hebt een account is. Alleen wil je vaak meer. Je website koppelen, oude gegevens migreren, proces veranderen, boekhouding of payment koppelingen inschakelen enzovoorts. Hoe beter je vooraf nadenkt over je proces, hoe sneller het meestal gaat - en hoe meer je uiteindelijk uit onze administratie tool haalt. Wij ondersteunen je overigens het hele proces.     Wil je sneller live zijn? Kijk dan eens naar ons Fastlane traject

Op welke browsers werkt Coachview?

Allemaal. Ben je altijd up-to-date met je browser? Dan werken we op elke browser. Gebruiken jij of je organisatie oudere browsers dan ondersteunen we:

  • Internet Explorer 10+
  • En de laatste twee versies van
  • Firefox
  • Safari
  • Chrome

Heeft Coachview een Escrow?

We hebben het dus goed voor je geregeld. Mocht Coachview om welke reden dan ook moeten stoppen, dan kun je het nog een jaar gebruiken. Je begrijpt dat we natuurlijk niet bepaald van plan zijn om deze Escrow-overeenkomst voor je te activeren ; ).

Is er een opzegtermijn?

Nee hoor. Coachview werkt op basis van een maandabonnement. Je betaalt vooraf voor de volgende maand. Wil je stoppen, dan zeg je gewoon op voordat de volgende maand begint. Een module weer activeren kan net zo makkelijk. Ideaal om zo in eigen tempo te groeien.

Wat kost Coachview?

Eén van de belangrijkste vragen, wat kost zo'n handige administratie tool voor opleidingen nou? Ondanks ons slimme modulesysteem is dat niet eenvoudig te beantwoorden. Want wij weten niet hoe jouw proces in elkaar zit en jij weet niet hoe je onze modules het beste inzet om al je processen te dekken. We adviseren daarom een demo aan te vragen, dan rekenen we het uit op basis van jouw proces. Op wat je wel en wat je niet nodig hebt. Wil je toch al een indicatie? Kijk dan op de tarievenpagina.

Hoe groot is de organisatie Coachview?

17 goed getrainde professionials aan de haak en hier en daar een aantal slimme stagiaires. We hebben gezonde groeiplannen, dus we verwachten dat dit cijfer over een jaar 'oud nieuws' is. Kortom, Coachview wordt elke dag groter, waardoor we meer slagkracht hebben om nog beter op de wensen van onze opleiders in te spelen. 

Hoe vaak zijn er nieuwe versies?

Coachview levert iedere 4 weken een nieuwe versie op. We ontwikkelen dus snel en voorspelbaar. Gebruikersinput is onmisbaar, dus elke versie heb je het zelf in de hand, om een groot aandeel te hebben in de ontwikkeling van onze opleidingssoftware.

Wat als er voor mij belangrijke functies ontbreken?

Als je iets mist stuur je hierover een ticket in. Hoe meer opleiders hetzelfde probleem aandragen (of al aangedragen hebben) hoe groter de kans dat we het ontwikkelen. Als wij zelf een kans zien dat veel gebruikers het interessant kunnen vinden (latente behoefte) dan spelen we er zelf op in. Verder doen we niet aan maatwerk. Zelfs als we iets bouwen voor één klant, dan komt het voor de hele community beschikbaar. Vandaar het grote belang dat veel mensen het kunnen gebruiken. Hoe lang het duurt voordat een ontwikkeling af is ligt heel erg aan de problemen die we oppakken. Als je iets indient voor een module die net grof is aangepakt, is de kans kleiner dan een die nog aangepakt moet worden. Daarnaast speelt de hoeveelheid kracht mee. Soms kan iets heel kleins heel veel ontwikkelkracht kosten. is het dan nog de moeite waard? Al dat soort zaken bespreken we als je een ticket instuurt. Want zonder onze gebruikers zijn we nergens. Dus de kans dat er een aantal ideeen van jou in onze toekomstige software zit is heel groot.

Jouw vraag
niet beantwoord?

Staat je vraag er niet tussen? Stel je vraag dan via contact, of bel ons algemene nummer 088 44 88 550. Geen vraag is te gek. We helpen je graag.