Vijfhart IT Opleidingen

Eerst zien dan geloven. Dat vond Vijfhart IT-Opleidingen ook. Hierdoor hebben ze de inzet van onze Cursusadministratie software getoetst door een Proof of Concept traject aan te gaan. In dit traject hebben we de handen in een geslagen om deze complexe structuur in Coachview te implementeren. Wil je weten hoe dit traject is verlopen? Bekijk de video!

Eerst zien dan geloven

Vijfhart IT-opleidingen ging in 2019 op zoek naar een oplossing voor de administratie van hun opleidingen. Waar zij voorheen gebruik maakte van maatwerk, wilde ze de overstap maken naar SaaS. Dit mede doordat maatwerk voor hen veel tijd in beslag nam om te onderhouden en door te ontwikkelen. Als vervanger voor hun maatwerkoplossing werd Coachview cursusadministratie software benaderd. Aangezien Vijfhart een vrij complex it-landschap heeft met betrekking tot hun data, is er voor het implementatie traject een Proof of Concept (PoC) uitgevoerd. Hierin werd van een migratie naar Coachview in kaart gebracht en de technische haalbaarheid bepaald.

Deze functies zet Vijfhart IT-Opleidingen in

Aanmeldingen registreren

Een organisatie als Vijfhart IT-Opleidingen krijgt enorm veel aanmeldingen van zowel nieuwe als terugkerende cursisten en klanten. Hierdoor moet de backoffice een crm hebben die automatisch inschrijvingen met historie matcht en met een druk op de knop inschrijvingen controleert en verwerkt.

Opleidingen te beheren en publiceren

Opleidingen plannen, beheren en met een druk op de knop publiceren. Zit een opleiding vol? Dan publiceer je met een paar klikken een extra opleiding. Hierdoor zit je als backoffice altijd bovenop het aanbod.

Certificaten te genereren en te versturen

Snel en eenvoudig slaging registreren? Of dit vanuit een e-learningsysteem ophalen. Is de cursist geslaagd? Dan sturen wij automatisch het certificaat op via mail. Wil je het uitreiken? Dan print je het certifcaat met de juiste gegevens direct vanuit Coachview.

Backofficeprocessen te automatiseren

Door de automatische workflow module in te zetten, zorgt Vijfhart ervoor dat veel terugkomende taken geatuomatiseerd kunnen worden. Hierdoor krijgt de backoffice meer tijd om de eigen kwaliteit te verbeteren.

Passen jouw opleiderswensen in onze cursusadministratie software?

 

Elke organisatie is anders, ook die van jou. Hoe weet je nou zeker dat onze cursusadministratie software ook bij jou past? Maak gebruik van onze demo. Huidige Coachview gebruikers waardeerden deze persoonlijke demo enorm. Deze doen we gewoon bij jou op locatie. Zo weet je precies wat Coachview kan en kost. En past het niet? Even goede vrienden. Echt vrijblijvend dus.