Vacature Integratie specialist

09 december 2019

Ben jij een ware systeemcupido die als geen ander verschillende systemen aan elkaar weet te koppelen? Dan pas je waarschijnlijk heel goed bij Coachview cursusadministratie software en Tooltagger Gereedschapbeheer software. Want met onze software voor opleiders helpen wij opleidingsinstituten en bedrijfsacademies hun administratiestroom super efficiënt te maken. En met succes, gezien het feit dat we in de top van de markt meedraaien, al meer dan 200 aansprekende klanten mogen bedienen in Nederland en België. We groeien sterk en hebben veel ambities. Gezien de sterke groei die we doormaken en het feit dat de klanten groter, complexer en veeleisender worden, hebben we behoefte aan de invulling van een voor onze organisatie nieuwe functie.

 

Wat zoeken dus:

We zoeken iemand die aansluit bij de grotere en complexere implementaties van onze software. En die daarbij als technische brug fungeert tussen de Coachview-implementator én de ICT-specialisten van de klant. Die mee bedenkt hoe Coachview op een robuuste en praktische wijze in te passen in de processen en het IT-landschap van de klant. En die vervolgens ook een leidende rol neemt in enerzijds de realisatie van de benodigde koppelingen, maar anderzijds ook in het optimaliseren van de standaard beschikbare data-integratie-mogelijkheden van Coachview. Een echte integratie specialist dus.

Een compleet nieuwe functie voor ons, dus je mag deze zelf mee komen vormen. Oftewel, ben je analytisch sterk, klantgericht ingesteld en heb je kennis van en ervaring met de moderne tools en concepten rondom data-uitwisseling en integratie van systemen: aarzel niet, solliciteer en kom mee bouwen aan onze mooie club!

Dit lijkt, of vind je al leuk:

 • Schakelen tussen de implementators en de klant, op het raakvlak van de productmogelijkheden, de architectuur van de klant, de wensen van de klant en de technische (on)mogelijkheden;
 • Vertalen van klantwensen naar een praktische en robuuste ICT integratie oplossing;
 • Realiseren, testen en implementeren van klantspecifieke koppelingen;
 • Optimaliseren van de standaard-integratiemogelijkheden van Coachview.
   

Jij wilt:

 • 40 uur per week werken;
 • Tussen 2.800,- en 4.000,- verdienen (op basis van ervaring)
 • Een bonusstructuur die kan oplopen tot een 13e maand;
 • Een goede pensioen- en reiskostenregeling;
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder scholing;
 • Veel eigen verantwoordelijkheid en inbreng.

Dit bied jij ons:

 • Een afgeronde IT-gerelateerde opleiding op HBO- of WO-niveau; 
 • Minimaal 3 jaar ervaring met systeemintegratie; 
 • Kennis van en ervaring met data-integratieprotocollen zoals XML, SOAP, REST, API, JSON, enz.; 
 • Kennis van en ervaring met data-integratietools in relatie tot cloud applicaties
 • Kennis van System Oriented Architecture (SOA) is een pré;
 • Je bent analytisch sterk en communicatief sterk.

Wat bieden we je?

Zoals gezegd een nieuwe functie, die je zelf mag komen vormen. Maar ook veel uitdaging, afwisseling, boeiende klanten en super-collega’s. En dat alles in een ambitieus en snelgroeiend bedrijf. Betrokkenheid onderscheidt ons daarbij van de grote clubs: we zijn een open en informele organisatie, waardoor je inzicht en inspraak krijgt in alle facetten van ons bedrijf. Zodat het vanzelf ook een beetje van jou voelt. Dit gecombineerd met de dynamische groeifase waarin we zitten garandeert veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en ontplooiingsmogelijkheden!

Bij deze club wil je horen:

Met 17 enthousiastelingen werken we in een fris kantoor aan de beste software voor het organiseren van opleidingen. Vrijheid bieden is onze grootste kracht. Dat zie je in hoe we de software ontwikkelen en in hoe jij je baan kan vormgeven. Het gaat erom dat zowel jij als wij met plezier ons werk doen. Als onderdeel van het bedrijf InnoPhase doen we dat met Coachview al ruim 12 jaar voor onze klanten. Op een eerlijke en transparante wijze. Open en met de juiste klik centraal. We zijn een echte service organisatie en luisteren en handelen nauw naar de wensen van onze klanten. We doen alles voor onze belofte: “vrijheid in hoe je opleidt.” En jij bent hierin onmisbaar (en je bent nog niet eens begonnen).

Wil je kennismaken?

Denk je dat deze functie iets voor jou is en onze klanten als geen ander kunt helpen het maximale uit onze software te halen? Reageer dan snel en mail een korte motivatie en CV naar: marcel@coachview.net

Wil je eerst nog meer weten over ons bedrijf of de functie? Bel dan 088 44 88 500 en vraag naar Marcel Kremers.

Zo ben jij de held van de dag:

Vandaag begint de dag goed. Eerst koffie en dan direct overleg om het systeemlandschap van een nieuwe klant in kaart te brengen. Samen met de betrokken implementators Mayke en Mark. De klant wil een eenvoudige integratie met een betaalsysteem, maar ook volledige integratie met hun warehouse structuur. Jou klinkt dit allemaal als muziek in de oren.

Na het overleg begin je te brainstormen over een eenvoudigere manier om het opleidingsaanbod vanuit Coachview te tonen op de websites van klanten. Een nieuwe OAuth2-API of is het toch makkelijker om een Wordpress-Plugin te (laten) bouwen? En wat is het beste voor de klant? Jouw mening is doorslaggevend en komt als PBI op de backlog. De stakeholders zijn enthousiast. De plugin wordt de komende sprint ontwikkelt, volgens jouw specificatie. Je loopt alvast naar Bas om een kort communicatieplan uit te werken voor de release.

Hè wat!? Is het nu al lunchtijd? Even rustig een boterham pakken aan de gezamenlijke lunchtafel, een wandeling maken in het mooie buitengebied van Eerde of toch even wat stom afblazen met een potje tafelvoetbal? Roel en Peter versla je met een hand op de rug.

Na de lunch direct weer met de neus in de code, want de koppeling met het nieuwe boekhoudprogramma moet deze week nog getest worden door Peter. Toch is er nog wat onduidelijk over de aangeleverde documentatie? Jij schakelt met de ontwikkelaars. Alles duidelijk? Coderen en testen maar!

De dag zit er op en gaat vandaag wat eerder naar huis om de spits voor te zijn. Rik, komt nog snel aan je bureau. Een nieuwe klant heeft akkoord gegeven, maar wil Coachview integreren met een eigen ERP-systeem, hoe zit jij in je agenda deze maand? Moet lukken. Tot morgen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Voel je toch de behoefte? Dan kom je helaas op onze zwarte lijst.