Met 25 behandelde tickets zitten in deze versie veel wensen van gebruikers. We hebben aan het service center gesleuteld , de planningsmodule versneld en introduceren stylesheets voor je documenten. Handig! Een greep uit 14 updates.

03 oktober 2017

Terwijl de meeste gebruikers deze maand heen en weer wiegen in een hangmat, hebben wij aan ons bureau frisse watertjes achterovergeslagen. Ontmoet de nieuwe augustus versie 2017. Met standaard actie- én documenttemplates, nieuwe mogelijkheden voor contactpersonen in het opleidingsportaal en een plan ...

15 augustus 2017

Ons gebruikersonderzoek. Een jaarlijks terugkerend fenomeen. De resultaten zie je hieronder. Nette voldoendes, maar we willen er wel alles aan doen om terug te groeien naar een 8+. Zit je op een tablet of mobiel? Kijk dan de pdf. 

23 maart 2017

Tickets, tickets, en nog eens tickets. In deze tweede versie van het nieuwe jaar mogen we veel mensen blij maken met hun verzoek. Hopelijk zit er ook iets bij dat voor jou handig is. Ga er dus even rustig voor zitten. Want dit keer zit het 'm in de kleine handigheidjes.

21 maart 2017