Werknemers opleiden zoals jij dat wilt

Hoe leid je je werknemers het slimst op? Je hebt een visie over de manier van opleiden, en zeker over het beheer ervan. Die laatste mag geen tijd kosten. Het liefst leg je de bal bij de werknemer zelf. Klinkt dat als wat je zoekt? Lees dan vooral verder en ontdek hoeveel vrijheid we je bieden.

Meest gewaardeerde functies

Beheer en planning

Administreer super snel al je cursussen, inschrijvingen en plan opleidingen met materiaal, de juiste docenten en op de goede locatie. Alleen deze handelingen kunnen al een jaarsalaris besparen.

Koppelen software

Coachview draait om het beperken van handelingen. Eén van onze grootste focussen is daarom de integraties met je bestaande software. Van e-learning, boekhouding, HRM-systemen tot uiteraard je eigen website.

Opleidingsportaal

Geef je deelnemers de regie in jouw huisstijl. Via ons opleidersportaal hebben je medewerkers continu toegang tot het cursusaanbod, inzicht in hun voortgang en zelfs het te besteden saldo.

Competenties

Competentiemanagement is als interne opleider vaak onmisbaar. Logisch! En daarom hebben wij het voor je ingebouwd. Je koppelt zo eenvoudig een opleiding aan één of zelfs meerdere competenties.

Interne opleiders

Succes voor jouw interne organisatie op lange termijn, dat is wat jouw drijft om voor goede opleiders software te gaan. Je verwacht competentiemanagement en wil dat we kunnen inspelen op branche specifieke wensen. Die hebben we, van BIG-registratie tot medewerkersnummers. Ideaal voor bedrijfsacademies en opleidingsafdelingen. Coachview ook iets voor jou?

Vrijheid in opleiden

De drijvende kracht achter Coachview is de vrijheid die we je bieden. We zijn geen maatwerkpakket, we luisteren wel heel goed naar je. Als je klant wordt én als je klant bent. Een groot deel van onze functies danken we direct aan de expertise van onze opleiders. We kijken uit naar jouw expertise. Meer over de organisatie Coachview.

Een aantal
mooie voordelen

  • Beheer, planning en administratie in één systeem
  • Koppelen met jouw favoriete systemen
  • Werk met branche specifieke eigenschappen als BIG-registratie
  • Mogelijkheid om competenties te managen
  • Professionele uitstraling in jouw huisstijl
  • Portaal toegankelijk vanaf elk scherm (responsive)
  • Je hebt alle vrijheid in hoe je opleidt