Een cursistenportaal vol vrijheid

Een perfect overzicht voor jou, je cursisten en hun leidinggevenden, dat krijg je met ons opleidingsportaal. Hierin werk jij maximaal efficiënt en biedt je klanten meer (self) service. Iedereen profiteert en het geeft je enorm veel vrijheid.

Meest gewaardeerde functies

Actueel aanbod

Op het portaal publiceer je snel het actuele opleidingsaanbod. Natuurlijk helemaal in jouw huisstijl.

Matcht inschrijvingen

Alle inschrijvingen die via het portaal binnenkomen matchen en verwerken we automatisch in Coachview.

Saldo inzicht

Geef cursisten toegang tot hun dossiers met gegevens als opleidingen, opleidingshistorie en de nog openstaande budget of te behalen PE-punten.

Start E-learnings

Geef je cursisten de mogelijkheid om heel makkelijk vanuit hun dossiers te starten met e-learnings.

Binnen 1 jaar 2000 inschrijvingen automatisch verwerkt en 18.000 handelingen geautomatiseerd.

- Eefke Stagge, Slachtofferhulp

Eefke over Coachview

Hoe het werkt

Het cursistenportaal is de etalage van je cursussen en sluit naadloos aan op je Coachview cursusistenadministratie. En natuurlijk op je huisstijl. Klanten en cursisten vinden binnen het portaal alle relevante informatie over je opleidingen. Ze kunnen zich hier inschrijven, betalingen afhandelen en inzicht krijgen in hun afgeronde cursussen en studievoortgang. Vanaf welk scherm dan ook. Je biedt dus een heleboel service dankzij één portaal.

Intern en extern

Ons opleidingsportaal is geschikt voor zowel interne als externe opleiders. Eén ding is zeker, je wilt verantwoordelijkheid stimuleren van de eigen cursist. Een tool bieden zodat diegene zelf aan de slag kan met het inschrijven, de opleiding volgen en de voortgang kan volgen van zijn huidige en afgeronde opleidingen. Single Sign On (SSO) zou de kers op de taart voor je kunnen zijn. Dan hoeven ze maar één keer in te loggen.

Vrijheid in opleiden

De drijvende kracht achter Coachview is de vrijheid die we je bieden. We zijn geen maatwerkpakket, al voelt het vaak wel zo. Dat komt omdat we heel goed naar je wensen luisteren. Als je klant wordt én als je klant bent. Veel functies danken we direct aan de expertise van onze opleiders. We kijken dus al uit naar die van jou. De klik vinden we het belangrijkst, want wij verdienen onze boterham pas als jij jaren profiteert van de gemakken van Coachview. 

Een aantal
mooie voordelen

  • Continu actueel aanbod
  • Professioneel portaal in jouw huisstijl
  • Zelfredzaamheid opleiders stimuleren
  • E-learnings starten vanuit portaal
  • Werkt op elk scherm
  • Inzicht in saldo's als budget en PE-punten
  • Alle vrijheid in opleiden