Online software voor cursusregistratie

Mensen leren een leven lang en leren steeds meer. Goed nieuws voor je cursussen, maar het geeft ook druk op de administratieve processen. Hoe ga je daar nou flexibel mee om? Onze online software voor cursusregistratie gaat je daarbij helpen. Het is ontwikkeld om de registratie van cursisten, beheer van cursussen en het automatiseren van je workflow makkelijk en efficiënt te maken. Om je vrijheid nog meer te vergroten, integreren we met veel boekhoud- en verkoopsoftware, e-learnings en HR-systemen.

Beheer in één systeem

Bied selfservice

Veel automatiseren

Koppelt andere systemen

Dé Cursusregistratie software voor vele branches

Modulair cursusregistratie systeem

In ruim 15 branches verwerken opleiders de cursusadministratie via Coachview. Dat komt dankzij onze modulair ingerichte software. Daarmee zet je per gebruiker precies aan, of uit wat je nodig hebt. Dagelijks profiteren hiervan opleiders in de zorg- , cultuur-, onderwijs-, industrie- tot in de overheidssector. Continu meegroeien op je ambities en altijd klaar staan om te helpen is ook een belangrijke reden met Coachview te werken. Onze complete service is daarop ingericht.

Medewerkers opleiden

Geef jij cursussen aan je personeel, dan doe je dat voor de winst in vaardigheden. Het succes van jouw organisatie staat centraal. Jouw cursusadministratie softwarewordt pas interessant als je functiegericht en of afdelingsgericht kan opleiden. De HR-koppeling vind je heel belangrijk en ook een intern portaal met inzicht voor je medewerkers is onmisbaar. Misschien werk je met speciale gegevens als een BIG-registratie, die je wilt registreren. Goed nieuws. Ruim 50 bedrijfsacademiesvertrouwen op onze cursusadministratie software.

Commercieel opleiden

Als je geld verdient met het geven van cursussen, dan is een goed cursussysteem noodzakelijk om de administratie de baas te blijven. Van organiseren, planning tot de CRM, facturatie en het evalueren van je cursussen. In Coachview kun je het allemaal aan. Met ons opleidingsportaal in eigen huisstijl maak je de workflow rondom factureren zelfs helemaal automatisch. Daarnaast koppelen we ook eenvoudig met boekhoudsoftware en Mailchimp. Ontdek de modules voor commerciele opleiders.

Cursus en Workflowmanagement

Cursusregistratie en organisatiesysteem

Past jouw cursusworkflow in onze cursussoftware? Die vraag stellen we bij elke nieuwe klant. Met bijna 200 klanten hebben, passen veel processen inmiddels als vanzelf. Onze flexibiliteit is dan ook de belangrijkste redenen dat klanten ons kiezen. Een andere reden is dat onze klanten het fijn vinden dat de cursusapplicatie in de cloud draait. Jij regelt daardoor het cursusbeheer, organisatie en administratie waar het je uitkomt. Via modules stel je het backoffice systeem precies af op jouw wensen. De ene gebruiker geef je toegang tot de automatische workflow, de ander geef je rechten om evaluaties op te bouwen en weer iemand anders houdt zich bezig met de planningsmodule. Bekijk de animatie om te beslissen of Coachview mee mag in je shortlist.

Cursusportaal in jouw huisstijl

Zodra je al je cursussen in Coachview hebt zitten, kun je ze in twee klikken publiceren op een eigen cursusportaal. Cursisten registreren zich zo eenvoudig voor een nieuwe opleiding en beheren snel de voortgang. Zelfs het betalen en factureren kun je direct via het cursusportaal afhandelen. Dit verlaagt de druk op de registratie van je cursussen enorm! Uiteraard kun je het portaal helemaal inrichten naar je eigen huisstijl en is het volledig responsive. Het werkt dus op mobiel, tablet en desktop. Net als onze modules kun je dit portaal maandelijks in of uitschakelen.

Online Cursusportaal Coachview cursusadministratie software

Koppelingen met onze software voor cursusregistratie

Meer dan 20 naadloze integraties

Jouw dag bestaat uit administratie, en dat is niet alleen Coachview. Want jij gebruikt veel meer. E-learning, boekhouding, een HR systeem misschien of je payment provider. En wat dacht je van Mailchimp? Natuurlijk wil je wel graag dat het samenwerkt met Coachview. Daarom doen we er alles aan om van alle opleidingsadministratie software de meeste koppelingen aan te bieden. Van Moodle tot Mollie, van Afas tot aNewSpring en van Exact tot Mailchimp.

Passen jouw opleiderswensen in onze software voor cursusregistratie?

 

Elke organisatie is anders, ook die van jou. Hoe weet je nou zeker dat onze cursusregistratie software ook bij jou past? Maak gebruik van onze demo. Huidige Coachview gebruikers waardeerden deze persoonlijke demo enorm. Deze doen we gewoon bij jou op locatie. Zo weet je precies wat Coachview kan en kost. En past het niet? Even goede vrienden. Echt vrijblijvend dus.