Online examenadministratie software vol vrijheid

Je examenadministratie stroomlijnen in een wereld die verandert van klassikaal, naar e-learnings tot zelfs blended learning. Dan wil je werken met online examenadministratie software die je vrijheid biedt. Een die je workflow zoveel mogelijk automatiseert, koppelt andere belangrijke software zoals je boekhouding, hr software en je payment provider. Maar ook door per gebruiker modules in en uit kunnen schakelen. Alles voor meer vrijheid, in hoe jij je opleidt.

Automatiseer je workflow

Maak automatisch certifcaten

Maandelijks opzegbaar

Gratis helpdesk

Dé examenadministraties software voor vele branches

Modulair cursussysteem voor ambitie

In ruim 15 branches verwerken opleiders de examenadministratie via Coachview. Dat komt dankzij onze modulair ingerichte software. Daarmee zet je per gebruiker precies aan, of uit wat je nodig hebt. Dagelijks profiteren hiervan opleiders in de zorg- , cultuur-, onderwijs-, industrie- tot in de overheidssector. Continu meegroeien op je ambities en altijd klaar staan om te helpen is ook een belangrijke reden met Coachview te werken. Onze complete service is daarop ingericht.

Medewerkers opleiden

Geef jij cursussen aan je personeel, dan doe je dat voor de winst in vaardigheden. Het succes van jouw organisatie staat centraal. Jouw examenadministratie software wordt pas interessant als je functiegericht en of afdelingsgericht kan opleiden. De HR-koppeling vind je heel belangrijk en ook een intern portaal met inzicht voor je medewerkers is onmisbaar. Misschien werk je met speciale gegevens als een BIG-registratie, die je wilt registreren. Goed nieuws. Ruim 50 bedrijfsacademies vertrouwen op onze cursusadministratie software.

Commercieel opleiden

Als je geld verdient met het geven van cursussen, dan is een goed cursussysteem noodzakelijk om de administratie de baas te blijven. Van organiseren, planning tot de CRM, facturatie en het evalueren van je cursussen. In Coachview kun je het allemaal aan. Met ons opleidingsportaal in eigen huisstijl maak je de workflow rondom factureren zelfs helemaal automatisch. Daarnaast koppelen we ook eenvoudig met boekhoudsoftware en Mailchimp. Ontdek de modules voor commerciele opleiders.

Organiseer je workflow in ons online examenadministratie systeem

Moet Coachview mee in je shortlist? Bekijk onze animatie en je hebt al een goede indruk. Hierin laten we zien dat we dankzij 200 klanten veel werkprocessen vaak als vanzelf passen. Flexibiliteit de belangrijkste redenen is dat klanten ons kiezen. Al vinden klanten het ook fijn dat onze crm voor examenadministratie in de cloud draait. Want daardoor organiseren en beheren ze cursussen en examens waar en wanneer ze maar willen. Ook voor rechten heb je die vrijheid. Geef de ene gebruiker toegang tot de automatische workflow, de ander geef je rechten om evaluaties op te bouwen en weer iemand anders houdt zich bezig met de planningsmodule.

Coachview online examenadministratie software dashboard

Een goede start vanuit ons dashboard

Vanaf dat je inlogt op je dashboard zie je precies wat de taken van je dag zijn. Voor elke module is er wel een panel die aangeeft wat de status van bijvoorbeeld een actie, evaluatie of een cursus is. Coachview geeft dus grip en overzicht. Net als het menu. Dat past zich aan op de hoeveelheid functies die jij een persoon geeft.

Examenportaal in jouw huisstijl

Je cursussen en exames verdienen online een ereplaats. Met je eigen cursusportaal krijg je dit in twee klikken voor elkaar. Zo werk je eenvoudig handelingen rondom je examenregistratie weg. En ook facturen maken is niet meer nodig, want als je een payment provider aansluit gebeurt dit automatisch. Het opleidingsportaal is responsive en richt je volledig in naar huisstijl kleuren, lettertypen en logo. Net als onze modules schakel je dit portaal gewoon maandelijks in of uit.

Examenadministratie software voor opleidingen opleidingenportaal Coachview

Examenadministratie Coachview Document editor

Documenten maken in een handomdraai

Zo de cursist of student is geslaagd. Nu hebben we een certificaat nodig! Of het nu gaat om 10 of 10.000 cursisten. Coachview genereert automatisch certificaten op basis van door jou gemaakte templates. Coachview vult automatisch de juiste persoon, datum, opleiding, docent en nog veel meer in. Ook presentielijsten, uitnodigingen en e-mails automatiseer je op deze manier. Makkelijk toch?

Binnen een jaar realiseerden we de doelstelling grip en overzicht krijgen op het non-degree onderwijs

Margot Loop, Applicatie manager Hogeschool Utrecht

Margot over Coavhiew

Koppel met ons examenadministratie systeem

Nee, ons examensysteem is niet het enige systeem dat je gebruikt. Je wilt misschien ook je boekhouding, payment provider, hr-software of je e-learning koppelen. Met ruim 20 koppelingen is er inmiddels voor ieder wat wils. Daarnaast kijken we steeds weer waar de behoefte van onze gebruikers ligt. Dankzij onze gebruikers is bijvoorbeeld de koppeling met MailChimp mogelijk gemaakt.

Waarmee koppelt Coachview allemaal?

Jouw vrijheid met onze examenadministratie software

  • Slaging snel registreren
  • Certificaten automatisch genereren
  • Vrijwel je hele workflow automatisch
  • Responsive opleidingsportaal
  • Koppel eenvoudig HR-, E-learning-, betaal- en boekhoudsystemen
  • Medewerkers al snel slimmer inzetten
  • Modulair in te stellen per backoffice medewerker

Passen jouw opleiderswensen in onze examenadministratie software?

 

Elke organisatie is anders, ook die van jou. Hoe weet je nou zeker dat onze examenadministratie software ook bij jou past? Maak gebruik van onze demo. Huidige Coachview gebruikers waardeerden deze persoonlijke demo enorm. Deze doen we gewoon bij jou op locatie. Zo weet je precies wat Coachview kan en kost. En past het niet? Even goede vrienden. Echt vrijblijvend dus.