Online cursussoftware vol vrijheid

Mensen leren een leven lang en steeds meer. Goed nieuws voor jouw cursussen, maar hoe ga je nu slim om met administratie als de cursusregistratie? Onze online cursussoftware helpt daarmee al sinds 2007. Ideaal voor de registratie van cursisten, het beheer van je cursussen en natuurlijk het automatiseren van heel veel processen. Daarnaast integreren we met vele boekhoud- en verkoopsoftware, e-learnings en HR-systemen.

Beheer in één systeem

Bied selfservice

Veel automatiseren

Koppelt andere systemen

Cursussoftware die al 17 branches ontzorgt

Commerciële opleiders

Geld verdienen met cursussen, of juist je medewerkers opleiden? Een ding is zeker, jij zoekt een manier om de administratie de baas te blijven. Van cursusbeheer, planning tot de CRM, facturatie en het evalueren van je cursussen. Ook wil je misschien koppelen met andere software en droom je van een bijpassend responsive opleidingsportaal. Bekijk op je gemak de vele mogelijkheden voor commerciële opleiders.

Medewerkers opleiden

Geef jij cursussen aan je personeel, dan doe je dat voor de winst in vaardigheden. Het succes van jouw organisatie staat centraal. Jouw cursussoftware is pas interessant als je functiegericht en of afdelingsgericht kan opleiden. De HR-koppeling vind je heel belangrijk en ook een intern portaal met inzicht voor je medewerkers is onmisbaar. Misschien werk je met speciale gegevens als een BIG-registratie, die je wilt registreren. Goed nieuws. Ruim 50 bedrijfsacademies vertrouwen op onze cursussoftware.

Opleiders met ambitie

In vele branches verwerken opleiders de cursusadministratie via Coachview. Van zorg , cultuur, onderwijs, tot de overheidssector. Eén van de redenen die de klant noemt is dat we continu verbeteren op basis van hun wensen. Jij hebt dus echt invloed op wat we maken. Onze complete service is daar op ingericht. Zo bieden we je vrijheid in hoe je opleidt. Of je dat nu intern, extern of allebei doet.

Cursus en Workflowmanagement

Cursusregistratie en organisatiesysteem

Past jouw cursusworkflow in onze cursussoftware? Die vraag stellen we bij elke nieuwe klant. Met ruim 150 klanten hebben, passen veel processen inmiddels als vanzelf. Onze flexibiliteit is dan ook de belangrijkste redenen dat klanten ons kiezen. Een andere reden is dat onze klanten het fijn vinden dat de cursusapplicatie in de cloud draait. Jij regelt daardoor het cursusbeheer, organisatie en administratie waar het je uitkomt. Via modules stel je het backoffice systeem precies af op jouw wensen. De ene gebruiker geef je toegang tot de automatische workflow, de ander geef je rechten om evaluaties op te bouwen en weer iemand anders houdt zich bezig met de planningsmodule. Bekijk de animatie om te beslissen of Coachview mee mag in je shortlist.

Cursusportaal in jouw huisstijl

Zodra je al je cursussen in Coachview hebt zitten, kun je ze in twee klikken publiceren op een eigen cursusportaal. Cursisten registreren zich zo eenvoudig voor een nieuwe opleiding en beheren snel de voortgang. Zelfs het betalen en factureren kun je direct via het cursusportaal afhandelen. Uiteraard kun je het portaal helemaal inrichten naar je eigen huisstijl en is het volledig responsive. Het werkt dus op mobiel, tablet en desktop. Net als onze modules kun je dit portaal maandelijks in of uitschakelen.

Online Cursusportaal Coachview

19 naadloze integraties

Jouw dag bestaat uit administratie, en dat is niet alleen Coachview. Want jij gebruikt veel meer. E-learning, boekhouding, een HR systeem misschien of je payment provider. En wat dacht je van Mailchimp? Natuurlijk wil je wel graag dat het samenwerkt met Coachview. Daarom doen we er alles aan om van alle opleidingsadministratie software de meeste koppelingen aan te bieden. Van Moodle tot Mollie, van Afas tot aNewSpring en van Exact tot Mailchimp.

Kies voor de vrijheid van Coachview

  • Automatiseer vrijwel je gehele workflow
  • Klassikale én e-learning trajecten in één centrale database.
  • Zet modules per gebruiker aan of uit
  • Voorkom fouten, optimaliseer kosten
  • Responsive portaal met profesionele uitstraling.
  • Koppel met andere software systemen