Organiseer je onderwijslogistiek binnen het contractonderwijs

Non-degree contractonderwijs is een perfect middel om in te spelen op een leven lang leren. Alleen hoe houd je grip en overzicht over de administratie van die opleidingen? Met Coachview organiseer je de onderwijslogistiek van nascholing naadloos. We versnellen administratieve processen, koppelen met bestaande systemen en bieden detailoverzicht.

Meest gewaardeerde functies in contractonderwijs

1 keer inrichten

Je hoeft een cursus, training of opleiding die je vaker geeft slechts één keer in te richten. Dat doe je op basis van templates en bespaart al snel uren werk.

Controle en overzicht

Combineer organisatiebreed overzicht met flexibiliteit per instituut of faculteit. Je hebt zo inzicht en grip over je hele nascholings aanbod. Je administratie is continu in orde.

Koppelen

Integreer je contractonderwijs eenvoudig met systemen voor regulier onderwijs als Osiris, je favoriete E-learning tool, of ERP-systeem. Wij vormen een perfect koppel.

Financieel inzicht

Stroomlijn processen met onze boekhoudkoppeling en krijg financieel inzicht via management informatie. Een hoog gewaardeerde functie binnen Coachview.

Binnen een jaar realiseerden we de doelstelling grip en overzicht krijgen op het non-degree onderwijs

Margot Loop, Applicatie manager Hogeschool Utrecht

Margot over Coachview

"Hogeschool Utrecht houdt grip op het beheer van non-degree onderwijs"

Tarief

Past onze dienstverlening binnen je budget voor het beheer van je contractonderwijs en nascholing? Dat is vooraf lastig te zeggen, want elke organisatie is anders en heeft andere wensen. Vanaf 80,- per maand  gebruikt één iemand al de basis van Coachview. Voor hogescholen en universiteiten die nascholing organiseren komt het maandbedrag uit op 155,- per persoon. Als je een demo aanvraagt weet je het precies. Meer over de tarieven.

Vrijheid in opleiden

De drijvende kracht achter Coachview is de vrijheid die we je bieden. We zijn geen maatwerkpakket, we luisteren wel heel goed naar je. Als je klant wordt én als je klant bent. Een groot deel van onze functies danken we direct aan de expertise van onze opleiders. We kijken uit naar jouw expertise.

Een greep uit de voordelen

  • Eénmalig invoeren opbouw van verschillende cursussen.
  • Grip, overzicht en beheer over je opleidingen in nascholing.
  • Je studieaanbod eenvoudig publiceren.
  • Online inschrijvingen op contractonderwijs automatisch verwerken
  • Invulling geven aan een leven lang leren.
  • Alle vrijheid in hoe je opleidt.