Learning management systeem vol vrijheid

De wereld van opleiders verandert op hoog tempo. Je zoekt daarbij een learning management systeem(LMS) dat geen moment stilstaat, met je meegroeit en sterker nog: je vrij laat in hoe je opleidt. Je wilt niet zomaar software, maar een dienstverlener die volop met je meedenkt. Het is onze specialiteit, maar aan jou of je dat ook echt zo vindt.

Learning management systeem vol vrijheid

Planning & overzicht

De wereld van opleiders verandert op hoog tempo. Je zoekt daarbij een learning management systeem (LMS) dat geen moment stilstaat, met je meegroeit en sterker nog: je vrij laat in hoe je opleidt. Je wilt niet zomaar software, maar een dienstverlener die volop met je meedenkt. Het is onze specialiteit, maar aan jou of je dat ook echt zo vindt.

Professioneel portaal

Onze tweede trots naast ons backoffice systeem is het frontoffice systeem: het opleidingsportaal. Een professioneel portaal voor je klanten of medewerkers. Geef ze inzicht tot hun voortgang en bedien ze met zelfservice. Vanuit hier boeken ze eenvoudig en starten ze zelfs snel een e-learning via SSO of token based.

E-learning integratie

Integreren met software is één van onze belangrijkste pijlers. E-learning is prioriteit 1 voor je. Maar we koppelen ook met je boekhoud-, of HRM-systeem en zelfs je betaalprovider. Koppelen met Springest regel je gratis en mis je een koppeling? Vraag of we het al ontwikkelen, of we maatwerk kunnen maken.

Management informatie

Optimaliseer je opleidingen niet alleen op buikgevoel. Pak er harde cijfers bij. Of het nu over een specifieke opleiding , of juist het algemeen gaat. Ontdek alle ins en outs van opkomst tot omzet in een handige en grafische weergave. Nog meer verbanden leggen? Exporteer alles wat je wil naar CSV en tover met je Excel trucs.

Combineer L software met onze flexibele M

Wil je alleen de L, 

of ook de M van LMS?

Artikel van MoodleFacts over Coachview met Moodle.

aNewSpring koppeling Coachview

Moodle koppeling Coachview

Ilias koppeling Coachview

Alles vanuit één systeem

Als digitale opleider heb je te maken met veel online software. Je administratie wil je in één systeem organiseren. Wij zorgen voor je leer management systeem dat we koppelen met de software die jij nodig hebt. Je hebt zo grip en overzicht. Ook competentiemanagement kun je eenvoudig vanuit Coachview regelen en koppelen met je HRM systeem. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Grip en overzicht op opleidingen
  • Koppeling met jouw e-learnings
  • Competentiemanagement voor monitoring personeel
  • Verminder fouten, bespaar op kosten
  • Ook klassikale onderdelen mogelijk
  • Je hebt alle vrijheid in hoe je opleidt

Vrijheid in hoe je opleidt

Hoe jij opleidt, dat staat bij ons zoveel als mogelijk centraal. We kijken goed naar je processen en richten samen met een trainer je omgeving in. Coachview wordt daardoor op honderden manieren toegepast. Zo werkt iedereen op zijn manier optimaal efficient. Daarnaast luisteren we heel goed naar onze gebruikers, vindt je dat iets beter kan in onze software? Geef het aan en we nemen het mee in onze ontwikkeling. Op basis van de kennis van onze opleiders, wordt ons systeem dus elke dag slimmer. Updates en helpdesk zijn gratis en ook een opfriscursus kost niks. Je beweegt dus altijd mee en dat zorgt voor vrijheid in hoe je opleidt. 

Onze LMS bestaat uit modules. Veel opleidingsinstituten, cursusbureaus, zorginstellingen en onderwijsinstellingen besluiten daarom meer te investeren. Ze gebruiken vaak ons opleidingsportaal , automatische acties en vinden management informatie een must. (Net als onze evaluatiemodule.) Wil je alle vrijheid uit je leer management systeem halen, dan komt een gemiddeld maandabonnement uit op 115 euro per persoon. Bekijk de tarieven en veel belangrijker, reken niet te veel. Vanaf €500,- per maand val je al in een kortingstaffel en vaak heb je niet alle modules voor iedereen nodig. Tijdens een demo rekenen we het graag uit op jouw situatie.

Ons learning management systeem activeer je al vanaf 80,- per persoon per maand. Je gebruikt dan de noodzakelijke basis. Denk aan het aanmaken van opleidingen, klaarzetten van acties en uploaden van documenten. En ijzersterke CRM. De koppeling met je e-learning zit er dan nog niet in. Als bedrijf koppelen we je voor slechts 25,- per maand.

  • Efficiënte invoer en uitvoering van opleidingen.
  • Versturen van mails als uitnodigingen en herinneringen.
  • Beheer en uploaden documenten naar dossiers en opleidingen.
  • Beheren vanuit ons LMS bedrijven en personen.

Zijn wij jouw ideale learning management systeem?   Interesse in ons learning management systeem en wil je eerst wat meer weten? Ik adviseer onze brochure te downloaden. Hierin zie je alle benodigde informatie om een keuze te maken in het orientatieproces. Mocht je dan nog vragen hebben, bel ons dan gerust. We helpen je graag helemaal vrijblijvend. Bijvoorbeeld met een persoonlijke demo op locatie. Bij ons draait het namelijk vooral om de juiste klik.