Online cursusplanning software en roostering vol vrijheid

Het plannen van opleidingen en cursussen is een dagtaak op zich. Feestdagen, dubbel geboekte locaties, docenten met ingewikkelde beschikbaarheid, problemen die je met de cursusplanner van Coachview eenvoudig oplost. Gun je zelf grip en vrijheid in hoe je opleidt en ontdek hoe onze cursusplanning software je een vrijwel geheel geautomatiseerde workflow op kan leveren.

Vrijwel alles te automatiseren

Gratis helpdesk

Plan- en roosteroverzicht

Maandelijks opzegbaar

Online cursusplanner en cursusplanningssoftware

Grip op al je geplande opleidingen en cursussen

Wat brengt de dag, wat is de status van mijn opleidingen? Is een opleiding vol, zijn de locaties goedgekeurd, kunnen de docenten? In één oog opslag weet je het precies. Of bewerk je het onderdeel van de cursus of opleiding. Bekijk je planning in dag, maand, of weekview, of kies voor de tijdlijnmodus om ook de beschikbare docenten en locaties tot in detail te zien. Zit jouw dag vol onderdelen van een opleiding? Dan bundel je ze eenvoudig, Dan bundel je ze eenvoudig, zodat je het overzicht bewaakt. 

Rooster tot in detail

Een cursus plannen is één. Dynamisch roosteren van meerdere cursussen is voor jou net zo cruciaal. Met onze ingebouwde rooster software bespaar je velen uren werk. Feestdagen herkennen we automatisch. We houden rekening met vaste lesdagen. Geef je een opleiding of cursus dus alleen op dinsdag, aanvinken en de cursus planner regelt de rest. En bij dubbelboekingen krijg je direct een melding met heldere instructies.

Automatiseer je hele workflow

Onze cursusplanning software is een module binnen onze opleidingssoftware. Met de module automatische workflow module zorg je ervoor dat het bevestigen van docenten, locaties en lunch eenvoudig automatisch wordt geregeld. Je kunt er vrijwel je hele workflow mee automatiseren, van inschrijvingen verwerken, het plannen, tot de facturen versturen of saldo toekennen. Eén keer goed inrichten zorgt ervoor dat vrijwel alle handmatige handelingen verdampen. Kun jij je focussen op wat er echt toe doet. De inhoud van de opleiding.

Plan je workflow in één systeem

Plannen en presenteren op opleidingsportaal

De opleidingen in je cursusplanning software wil je misschien ook presenteren. Met één druk op de knop staat een opleiding op je opleidingsportaal, ontwikkeld door Coachview. Je richt het helemaal in naar jouw huisstijl en het communiceert direct met Coachview. Een solide ecosysteem voor je opleidingen waarmee je medewerkers of studenten eenvoudig zelfservice biedt. Ze kunnen zelf inschrijven, afrekenen en zien wie er allemaal in de opleiding aanwezig is. Ook koppel je eenvoudig een contactpersoon of leidinggevende aan meerdere deelnemers. Bekijk hier Ons opleidingsportaal

Koppel met meer dan 20 systemen!

Als je ergens de beste in wil zijn, moet je kunnen samenwerken, vinden wij. Daarom koppelen we met boekhouding software, betaalproviders, HR-systemen, e-learning software en MailChimp. Zelfs PE Online ^ is mogelijk. En werk opleidingen op Springest publiceren is gratis. Dat maakt je cursusplanning software nog beter.

Voordelen van goede cursusplanning

  • Klassikale én e-learning trajecten in één centrale database.
  • Gebruik een eigen platform om e-learnings vast te leggen (volledig geïntegreerd).
  • Optimaliseer je kosten-opbrengsten-verhouding.
  • Toon de geplande opleidingen in een professioneel portaal
  • Je kunt direct meerdere opleidingen tegelijk wijzigen en selecteren
  • Automatisch roosteren bespaart je nog veel meer tijd.
  • Je hebt alle vrijheid in hoe je opleidt dankzij 200 functies