Competentie management software vol vrijheid

Sturen op competenties helpt medewerkers groeien, net als de opleidingenadministratie. Dat laatste is precies niet de bedoeling. Met onze flexibele module Competentie Management pak je weer grip op het beheer van competenties, inclusief verplichte acties als het inschrijven voor een opleiding. Naast deze module hebben we nog vele andere modules zoals opleidingen, evaluaties, en automatische acties. Dat maakt Coachview de ideale tool om alles rondom je opleidingen te organiseren en automatiseren.

Automatiseer vrijwel alles

Maak een einde aan dubbel werk

Modules maandelijks opzegbaar

Gratis helpdesk

Talent ontwikkelen met onze competentiemanagement module

Het talent management kan bij ons op twee manieren. Manier één: automatiseer vele handelingen rondom competentiemanagement zoals eigen acties tot het automatisch inschrijven op verplichte opleidingen. Of ga voor optie 2: een vrijere variant waarin je per doelgroep een persoonlijk opleidingsaanbod aanbiedt. Slim als je niet strak stuurt op competenties. De keuze is aan jou.

talent-eisen samenstellen

Voer je competentielandschap eenvoudig in op organisatie, afdeling, of functieniveau. Daarna koppel je in je opleidingenadministratie meteen acties als iemand niet voldoet aan het competentieniveau. Denk aan het volgen van bepaalde opleidingen (waar iemand automatisch op wordt ingepland.) of het uitvoeren van zelf ingevoerde acties.

Competentieprofiel per medewerker

Voeg je aan een medewerker zijn functies toe, dan zie je direct hoe het competentieprofiel eruitziet.  Het persoonlijke competentiedossier is meteen aangemaakt en je ziet ook of de medewerker aan de eisen voldoet.

Persoonlijk ontwikkelingsplan (POP)

Voldoet een medewerker niet aan de eisen? Ons opleidingsadministratie systeem zet direct acties klaar en schrijft naar wens automatisch in op de wachtlijst van een opleiding. Een persoonlijk actieplan waarop je de ontwikkeling kan sturen heb je dus voortaan in enkele klikken. En het bijwerken ervan gebeurt ook automatisch als een actie, of opleiding is afgerond. Permanente educatie wordt zo wel heel makkelijk.

Persoonlijk aanbod: slim opleidingsaanbod via doelgroepen

Niet elke bedrijfsacademie of opleidingsinstituut werkt met competenties. Wie alleen een persoonlijk aanbod wil samenstellen lost dit op via het onderdeel Doelgroepen binnen in de competentie module. Deze communiceert naadloos met ons opleidingsportaal met inlogoptie. Elke medewerker heeft zo een portaal dat op maat is ingericht qua aanbod.

Doelgroepen samenstellen heel simpel

Maak speciale doelgroepen die je een specifiek aanbod van je opleidingen wil bieden. Een doelgroep bestaat bij Coachview uit een functie, afdeling of bedrijf. Je kunt hier mee combineren zoveel je wilt. Hoort iemand bij een van de specificaties, dan krijgt een persoon automatisch het aanbod te zien.

Combineer doelgroepen met Opleidingsportaal

Wie met doelgroepen werkt, profiteert van een opleidingsportaal dat op maat is toegesneden. Als je vele opleidingen geeft intern, dan zorg je dus dat iemand alleen ziet wat een persoon echt nodig heeft. Dat maakt zowel aanbieden als kiezen een stuk overzichtelijker. Ontdek de mogelijkheden van een (inlog) opleidingsportaal.

Over Coachview

Starten met talentmanagement?

Sturen op competenties is niet altijd makkelijk. Heb jij het al op de rit, dan kun je direct starten met onze opleidingssoftware. Als je wel plannen hebt en nog geen actie hebt genomen, vraag ons dan vooral om even te praten met een van onze slimme partners. Zij helpen een efficiënte administratie tool op te zetten met goed competentiemanagement.

Ontdek alle functies van Coachview

De Competentie Management module is binnen de cursusadministratie software pas 1 van 13 modules. Benieuwd naar de andere kansen die wachten om je cursusadministratie optimaal aan te pakken? Bekijk onze functiepagina, of download de brochure. Wil je net als veel van onze klanten ook een live demo op locatie om met meer zekerheid te kiezen? Vraag deze demo dan gratis aan. Past het niet? Even goede vrienden. Echt vrijblijvend dus.