Klaar voor CEDEO met administratie software

Voor CEDEO certificering is het belangrijk dat de administratie rondom je opleidingen op orde is. Met Coachview regel je dat efficient. Via onze handige evaluatiemodule toon je in enkele klikken aan dat je minstens een 8 of hoger van je klanten krijgt. Maar je verbetert ook je inhoudelijke kwaliteit met Coachview. We besparen zoveel handelingen dat je al snel één FTE beter kunt inzetten voor de inhoud. Win win dus.

Sterk de CEDEO certificering in

Controle en overzicht

Zie via jouw persoonlijke dashboard zie je precies wat de dag brengt. Tijd om de uitnodigingen te sturen, certificaten aan te maken, materiaal te plannen of een evaluatie te sturen? Je ziet het allemaal in één oogomslag!

Acties automatiseren

Bespaar tijd en geld door acties volledig te automatiseren. Nadat je een opleiding aanmaakt kun je alles van inschrijving, tot facturering automatisch regelen.

Management Informatie

Voor een goede Cedeo certificering wil je natuurlijk grip op hoe opleidingen het doen. Via onze uitgebreide management informatie lukt dat en kun je snel optimaliseren.

Evaluaties

Een Cedeo certificering draait om de klantstem. De module evaluatie is dan ook onmisbaar. Vraag gedetailleerde feedback op een onderdeel, opleiding of in het algemeen. Handig.

Flink wat Excel-lijstjes zijn al uitgespaard en we maken aanzienlijk minder fouten.

- Bart Smits, Dialogue

Het succes voor Bart

Gegevens bij de hand

Cedeo vraagt je de gegevens van verschillende trainingen toe te sturen. Denk bijvoorbeeld aan: website publicaties, deelnemersoverzichten, evaluatieformalieren en trainingsinhoudelijke gegevens. Je bespaart veel tijd als je de gevens direct bij de hand hebt. Binnen Coachview heb je het reconstrueren van gegevens razendsnel voor elkaar. Het maakt niet uit welke gegevens je nodig hebt. Of je nu in een keer wil zien of de trainingen zijn doorgegaan, wie er aanwezig was en of certificaten zijn aangemaakt. Je regelt het in no-time.

Kwaliteit geborgd

Veel van onze klanten hebben al Cedeo-erkenning. Coachview helpt bij het realiseren van deze professionaliseringsslag. We zorgen dat je optimaal efficiënt kan werken zodat je tijd over houdt om te focussen op de inhoud van je opleidingen en de dienstverlening aan klanten. De kennis die we de afgelopen 10 jaar hebben opgedaan gebruiken we graag bij de implementatie van het programma en tijdens het gebruik. Bekijk ook zeker onze vele referenties om jezelf te overtuigen. Als je wilt kun je hiermee contact opnemen.

Een aantal
mooie voordelen

  • In enkele handelingen inzicht in alle gegevens voor de Cedeo-certificering.
  • Jarenlange ervaring bij klanten met Cedeo- erkenning.
  • Kwaliteit gewaarborgd en efficiënter werken.
  • Klassikale én e-learning trajecten in één centrale database.
  • Evaluatiemodule inclusief automatische rapportage en analyses.
  • Optimaliseer je kosten-opbrengsten-verhouding.
  • Je hebt alle vrijheid in hoe je opleidt.