Cursusbeheer software met alle vrijheid

Combineer het beste in één beheersysteem voor je manier van opleiden. Of dat nu klassikaal, e-learning, of allebei is. Van inschrijven tot betalen tot het verwerken van de facturen. We integreren naadloos met je favoriete systemen als E-learning, boekhouding en HRM.

Beheer in één systeem

Bied selfservice

Veel automatiseren

Koppelt andere systemen

Jouw proces in onze cursussoftware?

Bespaar door overzicht

Ons overzicht is volgens onze klanten dé reden dat ze een efficiëntere cursusadministratie en planning hebben. De planningstool biedt je grip op opleidingen, locaties en helpt beschikbaarheid van locaties in de gaten houden. Klassikale lessen plannen is dus zo gepiept. Veel handelingen zijn zelfs te automatiseren.

Leg je opleidingen vast

Faciliteer selfservice en laat je klanten zoveel mogelijk zelf doen in het opleidingsportaal. Een online Digitale Leeromgeving (DLO) die inzicht geeft in openstaande taken, voortgang en studieresultaten. Publiceer je opleidingsaanbod in een klik in eigen huisstijl. Inschrijvingen matchen we en verwerken we automatisch.

Integreer je e-learning

Wij koppelen met populaire e-learningsystemen als aNewSpring en Moodle. Liever een ander systeem? We regelen het voor je. Alles zodat jij de best mogelijke opleiding en service aan je cursisten kan bieden. Plus tegelijkertijd tijd en geld kan besparen op je cursusadministratie.

Modulaire opleidingen

Ons programma is modulair gebouwd. Je cursisten kunnen zich zo inschrijven voor de hele opleiding of juist op één of meer onderdelen (e-learning) van een opleiding. Dat geeft dus ook een hoop vrijheid voor de cursisten. Daarnaast geeft het inzicht in welke delen van de opleiding mensen populair vinden.

Interne opleiders

Succes voor jouw interne organisatie op lange termijn, dat is wat jouw drijft om voor een flexibele cursusbeheer tool te gaan. Je wil opleiderssoftware met competentiemanagement en wil dat we kunnen inspelen op branche specifieke wensen. Die hebben we, van BIG-registratie tot medewerkersnummers. Ideaal voor bedrijfsacademies en opleidingsafdelingen.

Externe opleiders

Jij maakt mensen van buitenaf slimmer in een specifiek, of juist heel breed vakgebied. Eén ding is zeker, je wilt overzicht en koppelen met je huidige systemen. CRM erbij zou je handig vinden. Klinkt dit als de ideale software voor als hogeschool, universiteit, cursusbureau, of opleidingsinstituut?

Vrijheid in opleiden

De drijvende kracht achter Coachview is de vrijheid die we je bieden. We zijn geen maatwerkpakket, zo voelt het vaak wel. Dat komt omdat we heel goed naar je wensen luisteren. Als je klant wordt én als je klant bent. Veel functies danken we direct aan de expertise van onze opleiders. We kijken dus al uit naar die van jou.

Een aantal
mooie voordelen

  • Klassikale én e-learning trajecten in één centrale database.
  • Gebruik een eigen platform om e-learnings vast te leggen (volledig geïntegreerd).
  • Optimaliseer je kosten-opbrengsten-verhouding.
  • Professionele uitstraling naar buiten toe.
  • Toegankelijk vanaf elk scherm (responsive)
  • Je biedt een innovatieve, efficiënte en effectieve manier van leren.
  • Je hebt alle vrijheid in hoe je opleidt.