Blended Learning software met alle vrijheid

Combineer het beste in één beheersysteem voor je blended learning. Van inschrijven tot betalen. En we integreren naadloos met je favoriete e-learningpakket. De ultieme manier om klassikaal en e-learning in één opleiding te integreren.

Beheer vanuit 1 plek

Automatiseert workflow

Koppelt velen systemen

Gratis helpdesk

Hoe ondersteunen we je proces?  

Bespaar door overzicht

Ons overzicht is volgens onze klanten dé reden dat ze een efficiëntere cursusadministratie en planning hebben. De planningstool biedt je grip op opleidingen, locaties en helpt beschikbaarheid van locaties in de gaten houden. Klassikale lessen plannen is dus zo gepiept. Veel handelingen zijn zelfs te automatiseren.

Leg je opleidingen vast

Faciliteer selfservice en laat je klanten zoveel mogelijk zelf doen in het opleidingsportaal. Publiceer je opleidingsaanbod in een klik in eigen huisstijl. Inschrijvingen matchen we en verwerken we automatisch. Een online Electronische Leeromgeving (ELO) die inzicht geeft in openstaande taken, voortgang en studieresultaten.

Integreer je e-learning

Wij koppelen met populaire e-learningsystemen als aNewSpring en Moodle. Liever een ander systeem? We regelen het voor je. Alles zodat jij de best mogelijke opleiding en service aan je cursisten kan bieden. Plus tegelijkertijd tijd en geld kan besparen op je cursusadministratie.

Modulaire opleidingen

Ons programma is modulair gebouwd. Je cursisten kunnen zich zo inschrijven voor de hele opleiding of juist op één of meer onderdelen (e-learning) van een opleiding. Dat geeft dus ook een hoop vrijheid voor de cursisten. Daarnaast geeft het inzicht in welke delen van de opleiding mensen populair vinden. Ook is het ideaal voor blended learning.

De integraties die je met Coachview kan koppelen zoals Mollie, Moodle, Ingenico, Exact Online, aNewSpring en meer.

Naadloze integraties

Jouw dag bestaat uit administratie, en dat gaat verder dan Coachview. Want je gebruikt veel meer. E-learning, boekhouding, een HR systeem misschien of zelfs een payment provider. Natuurlijk wil je dat koppelen. Dankzij meer dan 20 koppelingen regelen we dat eenvoudig. Van Moodle (^) tot Mollie en van Afas tot aNewSpring.  

Interne opleiders

Succes voor je organisatie op lange termijn, dat is wat jouw drijft om voor blended te gaan. Je verwacht van ons software voor opleiders waarin je functiegericht en of afdelingsgericht kunt opleiden. Ook wil je misschien inspelen op branche specifieke wensen. Omdat je werkt met BIG-registratie, Studentnummers, net wat er speelt. Zomaar wat mogelijkheden die we bieden.  Ideaal voor bedrijfsacademies en opleidingsafdelingen.

Externe opleiders

Jij maakt mensen van buitenaf slimmer in een specifiek, of juist heel breed vakgebied. Als hogeschool, universiteit, cursusbureau, of opleidingsinstituut. Eén ding is zeker, je wilt overzicht en koppelen met je huidige systemen. Van planning tot evaluaties en van CRM tot facturatie. Je start al een maandabonnement vanaf 80,-. Klinkt dit als de ideale software voor opleiders?

Vrijheid in opleiden

De drijvende kracht achter Coachview is de vrijheid die we je bieden. We zijn geen maatwerkpakket, met ruim 200 functies voelt het vaak wel zo. Dat komt omdat we heel goed naar je wensen luisteren. Als je klant wordt én als je klant bent. Veel functies danken we direct aan de expertise van onze opleiders. We kijken dus al uit naar die van jou.

Waarom kiezen
voor Coachview?

  • Klassikale én e-learning trajecten in één centrale database.
  • E-learning volledig geintegreerd viaMoodle en aNewSpring.
  • Optimaliseer je kosten-opbrengsten-verhouding.
  • Blended learning met professionele uitstraling naar buiten toe.
  • Toegankelijk vanaf elk scherm (responsive)
  • Je biedt een innovatieve, efficiënte en effectieve manier van leren.
  • Je hebt alle vrijheid in hoe je opleidt.