Bespaar tijd en geld op je cursusregistratie

Bespaar tijd en geld dankzij de vrijheid in onze online cursusregistratie software voor trainingsbureaus, bedrijfsacademies en opleidingsafdelingen. We zijn de meest uitgebreide dienstverlener in de markt.

Kies uit modules

Gratis helpdesk

Koppelt met je systemen

Automatiseert workflow

Meest gewaardeerde functies

Opleiding templates

Maak een opleiding voortaan één keer aan, hoe vaak je 'm ook geeft. Je past eenvoudig gegevens aan en bespaart heel veel tijd.

Blended learning

Leidt op zoals jij dat wilt via jouw mix van e-learning én klassikaal. We ondersteunen en koppelen het allemaal.

Snel Plannen

Plan docenten, locaties en materiaal in een handomdraai en zie precies wie of wat al geboekt is in een overzicht.

Documenten maken

Genereer snel documenten als uitnodigingen, certificaten en herinneringen, dit kan zelfs compleet automatisch en in eigen huisstijl.

Coachview bespaart onze organisatie 1fte én mijzelf een halve dag werk per week

- Marja Cousijnse, Opleidingscentrum Haaglanden

Het succes voor Marja

Hoe werkt de cursus software?

Ons programma is een open systeem. Geef toegang wie je wil, van docent, student tot een contactpersoon van een grote klant. Dat stroomlijnt je processen en zorgt dat afspraken op één punt vastliggen. Kortom: het maakt alles voor iedereen duidelijk. We zien bij onze klanten dat de betrokkenheid erdoor toeneemt en de opleidingen naar een hoger niveau schieten. Onze gratis helpdesk, workshops, basistrainingen en luisterende oor maken onze dienstverlening compleet. In vrijheid kunnen en blijven opleiden, daar doen we het voor.

Tarief en modules

Om je ook de ultieme vrijheid in prijs te bieden werken we met modules. We hebben twee types: Algemene modules, die heb je slechts één keer nodig. Persoonsmodules: deze schakel je in per persoon. Je gebruikt zo alleen wat je nodig hebt. Starten met één persoon kan daardoor al vanaf €80,- per maand. Door de algemene modules daalt de gemiddelde prijs snel bij meerdere personen. Hoeveel mensen en modules je aansluit is aan jou. Je schakelt eenvoudig in of uit. Ideaal om te beginnen en te groeien op jouw tempo. Een indicatie van de tarieven.

Een aantal
mooie voordelen

  • Registreer opleidingen in één programma
  • Gebruik een opleiding als template voor anderen
  • Voorkom fouten in de cursusadministratie
  • Plan makkelijk docenten, materiaal en locaties
  • Automatische acties besparen tijd
  • Perfect voor blended learning
  • Vrijheid in hoe je opleidt