Cursusplanning software en roostering vol vrijheid

Regel je cursusplanning, roostering en registratie van deelnemers met onze uitgebreide online software. Automatiseer vrijwel alles en koppel met je huidige systemen. Voorkom fouten, vergroot je efficiëntie en service. Dat bespaart heel veel geld. Net als ons slimme module systeem, waardoor je alleen betaalt wat je nodig hebt.

Vrijwel alles te automatiseren

Gratis helpdesk

Plan- en roosteroverzicht

Maandelijks opzegbaar

Opleidings- en cursusplanningstool met vrijheid

Grip op de dag

Wat brengt de dag, wat is de status van mijn opleidingen? Is een opleiding vol, zijn de locaties goedgekeurd, kunnen de docenten? In één oog opslag weet je het precies. Bekijk het vanuit een handige dag, week of maandview. Kies voor de tijdlijn modus om docenten en locaties tot in detail te zien. Naast alle opleidingsdagen zijn weer te geven op je planning. Heb je veel onderdelen van één opleiding op één dag? Dan bundel je ze eenvoudig, zodat je het overzicht bewaakt. 

Roosteren tot in detail

Het plannen van een opleiding is één. Roosteren is net zo cruciaal. Met onze ingebouwde roosteraar bespaar je velen uren werk. Feestdagen herkennen we automatisch. Ook houden we rekening met vaste lesdagen. Wordt een opleiding of cursus alleen op dinsdag gehouden, even aanvinken en het wordt meegenomen. Ook met dubbelboekingen kun je aangeven wat je wilt doen. 

Automatiseer acties

Opleidingen plannen, roosteren, het is pas het begin van je administratieve taken. Want de herrineringen, docent uitnodigingen, locatiebevestigingen moeten gemaild en presentielijsten nog uitgeprint. En achteraf mag je aan de slag met de evaluatie op te zetten en de mailings te versturen. Met de module automatische acties haal je opgelucht adem. Eén keer goed inrichten zorgt ervoor dat vrijwel alle handmatige handelingen verdampen. Kun jij je focussen op wat er echt toe doet. De inhoud van de opleiding.

Plan je workflow in één systeem

Plannen en presenteren op opleidingsportaal

Naast het plannen van je opleidingen, wil je die planningstool ook gebruiken om het te presenteren. Daarvoor hebben we een professioneel opleidingsportaal ontwikkelt. Het communiceert naadloos met Coachview, waardoor je profiteert van een solide ecosysteem voor je opleidingen. Daarnaast biedt je medewerkers of studenten veel zelfservice. Ze kunnen zelf inschrijven, afrekenen en zien wie er allemaal in de opleiding aanwezig is. Ook koppel je eenvoudig een contactpersoon  of leidinggevende aan meerdere deelnemers. Ons opleidingsportaal

Integreren met anderen

Wie ergens de beste in wil zijn, moet goed kunnen samenwerken. Daarom koppelen we met vele software aanbieders om je planningssoftware beter te maken. Zo loopt ook de boekhouding van je administratie in enkele klikken synchroon en stel je jouw favoriete betaalsysteem in. Wil je koppelen met een HR systeem? Geen probleem. Zelfs PE Online ^ is mogelijk. Al je opleidingen op Springest weergeven is zelfs helemaal gratis. 

Voordelen van goede cursusplanning

  • Klassikale én e-learning trajecten in één centrale database.
  • Gebruik een eigen platform om e-learnings vast te leggen (volledig geïntegreerd).
  • Optimaliseer je kosten-opbrengsten-verhouding.
  • Toon de geplande opleidingen in een professioneel portaal
  • Je kunt direct meerdere opleidingen tegelijk wijzigen en selecteren
  • Automatisch roosteren bespaart je nog veel meer tijd.
  • Je hebt alle vrijheid in hoe je opleidt dankzij 200 functies