Opleidingsadministratie software voor MBO vol vrijheid

De administratie van je reguliere onderwijs is geregeld, maar met een leven lang leren liggen er ook kansen voor contractonderwijs. Steeds meer mensen volgen na hun BOL of BBL opleiding meerdere opleidingen om bij te blijven. Alleen hoe verwerk je de bult administratie die daarbij komt kijken? En hoe pak je in plaats van rompslomp, de volle winst? Onze administratie software voor opleiders biedt een oplossing waarin jij de vrijheid krijgt om je te focussen op het opleiden zelf.

Voor 67% van het MBO liggen er administratieve kansen in het contractonderwijs

Heb jij je administratie voor je cursussen, trainingen en contractonderwijs op orde? Voor ruim tweederde ligt hier een grote kans. Niet gek als je bedenkt hoe ingewikkeld het is. Want bij de ene klant wil je het direct laten afrekenen. Bij een incompany order loopt het vaak eerste via een offerte en dan een factuur. Herkenbaar? In onze whitepaper lees hoe we dit en andere lastige problemen herkennen en hoe Coachview daar al een bewezen oplossing voor heeft.

Snel factureren

Handmatig facturen aanmaken is vanaf nu verleden tijd. In een paar klikken maak en stuur je de facturen van alle deelnemers aan een opleiding tegelijk. Als je wilt koppelen we eenvoudig met het favoriete boekhoudingsysteem, zodat de facturen automatisch hierin worden verwerkt. 

Evaluatie

Houdt grip op hoe je opleidingen presteren met onze evaluatiemodule. Evalueer van opleiding tot docent tot locatie en analyseer nauwgezet de tussenstand. Bijsturen op resultaten was nog nooit zo eenvoudig. De evaluatie pas je heel makkelijk aan naar eigen huisstijl.

Opleidingsportaal

Presenteer al je cursussen en trainingen op één plek in jouw huisstijl. Deelenemers kunnen hier inschrijven en direct afrekenen of zich inschrijven op de wachtlijst. Betalen werkt met diverse payment providers. Naast ons portaal kun je ook kiezen voor onze webservices.

Automatische acties

Wil je echt álles stroomlijnen? Maak je dan klaar voor de module automatische acties. Van inschrijven, presentielijsten maken, tot docenten bevestigen en facturen versturen; je kan het allemaal automatisch instellen. Een mooie klus die veel resultaat oplevert.

Binnen een jaar realiseerden we de doelstelling grip en overzicht krijgen op het non-degree onderwijs

Margot Loop, Applicatie manager Hogeschool Utrecht

Margot over Coachview

 

Gemiddeld tarief

Nascholing via trainingen en cursussen vraagt vaak om meer modules, zien we bij onze hogescholen en universiteiten. Ze zetten meer gebruikers in en ze kiezen vaak extra functionaliteiten per gebruiker. Een gemiddeld gekozen abonnement komt daardoor uit op: 115 euro per gebruiker per maand. Dat levert je vele uren tijd op om in de kwaliteit van het contractonderwijs te steken, of ruimte om velen FTE's te besparen. Ontdek alle tarieven

Basis vanaf 80 euro per maand

Een basisabonnement van Coachview start vanaf 80 euro per maand per gebruiker. Een stevige basis:

  • Opleidingen via templates aanmaken en beheren
  • Mails zoals uitnodigingen, bevestigingen en herinneringen versturen
  • Documenten uploaden en aanmaken, net als acties klaarzetten
  • Bedrijven en personen invoeren en beheren (CRM).
  • In de functiesheet zie je tot in detail wat je krijgt.

Benieuwd of we bij jouw MBO organisatie passen?
Elke organisatie is anders, ook die van jou. Ik adviseer daarom een persoonlijke demo, dit waarderen onze huidige gebruikers het meest. In 1 sessie weet je dan precies of en hoe onze cursistenadministratie software bij je organisatie past. Ook weet je precies wat Coachview kan en kost. Past het niet? Even goede vrienden. Echt vrijblijvend dus. En we houden 'm op jouw locatie. Wil je verder praten over onze whitepaper? Leuk! Bel en vraag naar Marcel of Germain. Als je wilt zorgen we ook dat je inzicht krijgt in hoe de resultaten totstand zijn gekomen.