Nextview 2016 Gebruikersdag Coachview
17.nov Veghel, Noordkade

Nextview

Meer uit Coachview halen met de kracht van gebruikers

Terugblikken. Vooruitkijken. Netwerken.

Samen met branchegenoten meer uit Coachview halenOver de dag

Nextview is een bijzondere dag voor de gebruikers en potentiele gebruikers van Coachview. Het is een moment om stil te staan bij wat we hebben, vooruit te kijken, elkaar te leren kennen en van elkaar te leren. Een goed verzorgde dag (en helemaal gratis) om direct invloed uit te oefenen op de toekomstige ontwikkelingen. We organiseren het eens per jaar en dit is de tweede versie.

Ten opzichte van de eerste versie hebben we veel geleerd. We kregen erg enthousiaste reacties, het kon ook beter. Dit pakken we zeker aan:

  • Ruimere en minstens zo mooie locatie
  • Zitplekken voor iedereen (statafels voor bij de borrel)
  • Extra focus op netwerken
  • Al 50 inschrijvingen uit diverse branches (onderwijs, veiligheid, overheid, zakelijke dienstverlening en veel meer)
Workshops

Twee klanten hebben we gevraagd om met best practices te komen. Een opleider die intern opleidt en een opleider die juist commercieel opleidt. Er is dus voor iedere opleider wat. In de workshops stimuleren we de interactiviteit met veel ruimte voor vragen.

Mooie kansen dus om van te leren en samen in discussie te gaan.

Netwerken

Voor wie vorig jaar is geweest: we hebben je gehoord. Brainstormen in groepjes, meer netwerkmogelijkheden; de grootste reden om volgend jaar nog eens te komen. We hebben een uur vol stevige stellingen in petto die je in kleine groepjes oplost. We roulleren regelmatig, dus je spreekt op natuurlijke wijze vele mensen tegelijk. Aansluitend houden we de borrel, zodat je na de intensieve sessie ook persoonlijk kennis kunt maken. Hopelijk brengt het een mooie sparringpartner, ook buiten de gebruikersdag!

0

Sprekers

0

Workshops

0

Dag

0

Testgebieden

SPREKERS

Professionele Coachview gebruikers en makersFrank

FRANK VAN DER LINDEN

Mede-eigenaar Coachview

Frank heeft de blik altijd op de toekomst. Hij neemt je dan ook mee in wat 2017 kan brengen. Van presenteren tot live testen.

Marcel

MARCEL KREMERS

Mede-eigenaar Coachview

Medeverantwoordelijk voor vele nieuwe functies. Hij neemt je mee door alles wat sneller kan dankzij al dit mooie nieuws uit 2016

Germain

GERMAIN MIEDEMA

Communicatie creatief

Draait sinds november 2015 volle bak aan het roer van communucatie. Host de dag en zorgt dat iedereen het naar de zin heeft. Leidt samen met Marcel het het netwerkevent.

John Doe

MICK VRANKEN

Servicedesk en klantsucces Coachview

Als servicedeskcoordinator en klantsuccesmanager weet hij precies wat er speelt op de vloer. Samen met Pink Elephant brengt hij dan ook graag een best practice.

John Doe

YVETTE HILLENAAR

Busuniess Education Manager Pink Elephant

Coachview ontzorgt bij de administratie van je organisatie. Dat het ook past in je businessmodel dat heeft Yvette Hillenaar wel bewezen.

John Doe

ROMY VAN DEN HOVEN

Administratief Manager

Romy regelt binnen VANDERLANDE de opleidingadministratie voor de wereldwijde opleidingstak. Hoe ze dit slim doet vertelt ze tijdens haar sessie.

John Doe

JOS MAASSEN

Owner & Learning Innovater MOOCfactory

Deze energieke Learning Innovater weet feilloos de ontwikkelingen te noemen in het opleidersvak. In een tjokvolle presentatie laat Jos je met een berg ideeën voor 2017 achter.

Het programma

Alle reden om te komen.
Het complete programma maken we een week van tevoren definitief.We lopen kort door het programma. Eten een heerlijke lunch en maken even kennis met elkaar.

FRANK VAN DER LINDEN

Coachview gebruik je natuurlijk om tijd rondom je administratie te besparen. Maar wist je dat je er ook geld aan kan verdienen? Yvette laat zien hoe zij dat doen in hun bedrijfsvoering.

EXTERN: YVETTE HILLENAAR | PINK ELEPHANT

De planningsmodule is er één van you hate it or you love it. Dat weten we sinds de stemming van de eerste gebruikersdag en ons onderzoek. Achter de schermen zijn we druk bezig om er alleen nog You Love it van te maken. In dit half uur presenteren we dan ook het nieuwe planningscherm dat we in 2017 gaan bouwen.

FRANK VAN DER LINDEN

Na zoveel sprekers is het tijd voor spraakwater. Of koffie. Of thee. Of fris. Hoe dan ook met iets lekkers.

NOMNOMNOM

Lift mee op op de energie van Jos Maassen en krijg een kijk in wat 2017 aan leerontwikkelingen te bieden heeft. In deze gezamelijke sessie spijker je je kennis bij op het gebied van leermethodes, die misschien ook interessant zijn voor jouw eigen situatie.

Jos Maassen

In korte krachtige sessies dender je met je branchegenoten door de handigheden, functies, en leermomenten over Coachview. Een snelle schakeling waarvan je veel leert over Coachview, en nog veel beter: andere gebruikers en werkwijzes in jouw branche leert kennen.

MARCEL KREMERS & GERMAIN MIEDEMA

Een mooie dag rond je af met een borrel. Versterk je parels uit de netwerksessie met een lekkere snack en een fijn drankje en ga met een voldaan gevoel huiswaarts!

IEDEREEN

Hoe beheer je het opleidingsaanbod van een internationaal grootbedrijf in Coachview? Laat je inspireren door de slimme werkwijze van VANDERLANDE

INTERN: ROMY VAN DEN HOVEN

In 2016 is heel veel gebeurd. In deze sessie nemen we je in 30 minuten mee door de meest tijdbesparende functies.

MARCEL KREMERS

In 2017 introduceren we een nieuwe planningsmodule. Jij kunt hier live beoordelen of dit is wat je zoekt, of waar het beter kan. Kom dus zeker even tussen de sessies door langs.

BARRY & PETER VAN COACHVIEW

In 2017 lanceert Remy zijn Coachview E-learning. Zodat je vanuit thuis stapsgewijs aan de slag kan. De eerste opzet presenteren we in het Testlab. Test jij m?

REMY REMERY

Een Coachview applicatie, bedrijven en programma's waarmee we moeten koppelen, opmerkingen over het planningsscherm. Op het event hangen diverse borden waarin jouw input gewenst is. Als we een Coachview app zouden bouwen, welke functies moeten er dan echt inzitten? Jouw input is goud waard - dus doe dit alleen al voor jezelf -

REMY REMERY
ZIJ WAREN ER VORIG JAAR BIJ

En dat overtreffen we graag

Prima georganiseerd! Ga zo door!
Dorethé Berris Volker Stevin Nederland
Het was boven mijn verwachtingen voor de eerste keer.
Yvonne Gijbels Keuhne + Nagel
Gefeliciteerd met een geslaagde 1e gebruikersdag. Overtreffen wordt een opgave.
Barbara de Vriese Sios BV

Schrijf je nu in

We kijken ernaar uit om je te zien en
samen te werken aan een nog beter, vrijer en handiger Coachview.
Het kost niets en naast gratis lunch krijg je er heel veel voor terug.Inschrijven

Locatie

  • Verlengde Noordkade 10-14, Veghel
  • info@coachview.com
  • 088 44 88 550
  • 12:00 - 17:30