Welke functies wil jij?

Onze opleidingssoftware biedt eindeloos veel mogelijkheden dankzij onze modules. De basis is plannen en organiseren. Uitbreiden kan met bijvoorbeeld: docent- en locatieplanning, verkoop, evaluatie tot automatische workflow. Ontdek de 16 functies die bij onze huidige klanten zorgen voor een goede cursusadministratie, of bekijk het complete aanbod functies in ons module overzicht. Mocht je iets missen: vraag gerust of we het hebben, of al maken. Onze gebruikers bepalen voor een groot deel wat we ontwikkelen!

Uitgebreide kennisbank

Gratis helpdesk

Eenvoudig koppelen

Zet modules aan of uit

Basis opleidingssoftware: plannen en organiseren

Controle en overzicht

Maak opleidingen aan, plan en organiseer docenten, locaties en materiaal. Behoudt het overzicht van handelingen in het persoonlijke dashboard

Acties automatiseren

Geen zin meer om elke actie handmatig uit te voeren? Zoals het uitnodigen van je cursisten? Coachview regelt dat en nog veel meer voor je.

Opleiding templates

Kopieer een nieuwe opleiding op basis van een soortgelijke opleiding. Pas alleen nog de details aan en je opleiding is klaar voor de inschrijvingen.

Documenten genereren

Presentielijsten, naambadges, facturen aanmaken. Stuk voor stuk documenten die je liever automatisch gegenereerd ziet. Zo geregeld.

Onmisbare basis voor opleiders

Dit is de basis van Coachview. De database, het aanmaken van opleidingen, triggeren van acties en het (automatisch) versturen van mailingen, uitnodigingen en certificaten. Onmisbaar voor elke opleider. Of je nu intern, of extern opleidt. Dit kost 80 euro per gebruiker per maand en gebruik je al vanaf 1 tot 3 maanden. (Dat ligt net aan het tempo dat je organisatie wil volgen. Soms is dit ook langer.)

Wat kost het voor jou?

Reken niet teveel met de prijzen die we hier noemen. Vanaf 500,- per maand geven we al kortingen en vaak heb je niet elk onderdeel voor elke gebruiker nodig. We rekenen het graag persoonlijk voor je uit. Benieuwd naar jouw maandtarief?  Ontdek het via een

persoonlijke Coachview demo

de uitgebreide brochure

Meer dan 20 fantastische software koppels

E-learning

Geef les met het e-learningsysteem dat jij het fijnst vindt. Koppel eenvoudig met aNewSpring, Moodle of het systeem dat jij wilt.

HR & Boekhouding

Onmisbaar is natuurlijk de koppeling met je andere systemen zoals boekhouding en HR. Van Beaufort, Raet, Twinfield, Exact, tot Accountview.

Betaalsystemen

Handel bij inschrijvingen meteen de betaling af door te koppelen met Ingenico (Ogone) Mollie, of Buckaroo. Ideaal voor externe opleiders.

API / webservices

Verbind Coachview functies gemakkelijk met jouw eigen website of andere populaire websites als Springest voor bijvoorbeeld het inschrijven.

Koppelingen onze belangrijkste pijler

In 2007 gingen we als eerste software ontwikkelaar voor opleiders de cloud in. Anno nu lopen we voorop als het om koppelen gaat. Het is onze belangrijkste pijler voorde komende jaren. Omdat je graag het beste van het beste gebruikt, in plaats van één groot totaalpakket dat alles een beetje kan.

Onderhoud koppelingen

Wil je systemen koppelen dan vragen we hiervoor soms een vergoeding. Die gebruiken we om zo altijd de nieuwste connectoren, api's en koppelingen te kunnen ondersteunen. Jij staat zo geen moment stil. Een indicatie van die kosten: maximaal 25 euro per maand per koppeling. Benieuwd hoe de koppelingen werken? Ontdek het via een

persoonlijke Coachview demo   uitgebreide Coachview brochure  

Opleidingsportaal stimuleert intern en extern

Zelfservice

Stimuleer groei van je medewerkers. Of geef contactpersonen en leidinggevende snel toegang.

Inzicht in saldo

Manage iemands opleidingsbudget, vorderingen in studiepunten, of maak eigen graadmeters aan.

Eigen huisstijl

Maak indruk met ons responsive opleidingsportaal in jouw huisstijl. Overzichtelijk op elk scherm.

Extra verkoopkanaal

Stuur jouw klanten gewoon naar jouw portaal. Hier regelt deze persoon alles van inschrijving tot betaling.

E-learnings opstarten vanuit het portaal (SSO) Je kan je cursisten de mogelijkheid geven in te loggen in het cursistenportaal. Hier kunnen ze onder andere zien welke e-learnings zij moeten volgen. En via één klik (Single Sign-On - SSO; je hoeft niet nogmaals in te loggen) starten ze een e-learning direct op.

Kosten Een eigen portaal voor oriënteren en inschrijven heb je al voor € 100,- per maand.
Wil je ook cursisten, leidingevenden of contactpersoon in laten loggen, dan zijn de vanaf-kosten € 200,- per maand. Wil je het portaal op jouw wensen in actie zien?  Vraag dan gerust om een persoonlijke Coachview demo
brochure over Coachview opleidingssoftware

CRM voor verkoop en facturatie

Alles in één

Als je extern opleidt beheer je in onze opleidingssoftware ook heel snel relevante informatie over je klanten, prospects en cursisten.

Voortgang en historie

Bekijk eenvoudig voortgang, gevolgde cursussen, opleidingen en gestuurde documenten per individu

Status facturen

Zie snel welke facturen open staan, zijn betaald, of opgestuurd mogen worden. Zo straalt je administratie rust uit.

Status offertes

Zie en wijzig de status van offertes, bewaak je pijplijn en monitor prospects. Regel het in één administratie systeem.

Geen apart systeem nodig

Met Coachview heb je geen apart CRM- of verkoopsysteem meer nodig. We bieden je alle relevantie informatie over klanten en prospects aan en hebben alle functies om offertes en orders te verwerken.
Ontdek de complete applicatie in de
brochure over Coachview opleidingssoftware
persoonlijke Coachview demo

Voordelen van onze CRM:

  • Status van alle offerteaanvragen.
  • Inzicht in omzet per relatie en per product.
  • Wie welke opleidingen heeft gevolgd.
  • Zie wat er nog gefactureerd moet worden.
  • Inzicht in welke categorie de relatie valt.

Bereken hoeveel tijd je bespaart met Coachview

  Goede cursusadministratie software vraagt vaak om een investering, logisch. Veel minder logisch is dat geen enkele aanbieder in onze markt hard kan maken wat het je oplevert! Terwijl jij je afvraagt of je die investering uberhaupt gaat terugverdienen. Aan dat probleem hebben wij eindelijk een eind gemaakt met onze besparingscalculator. Op basis van het aantal producten, opleidingen en deelnemers dat je per jaar verwerkt, rekenen wij voor hoeveel uur je bespaart!

Ontdek de functies van morgen

Bij Coachview werken we dag in dag uit aan het verbeteren van onze cursusadministratie software. Hierdoor worden er maandelijks nieuwe functies ontwikkeld. Zie je jouw gewenste functies niet terug in ons overzicht? Geen zorgen! Misschien staan ze wel op onze roadmap    

Gevonden wat je zoekt?

Onder de indruk van de eerste 16? Om je vrijheid in opleiden te bieden hebben we nog veel meer meer in onze opleidingssoftware. Evalueren, Roosteren, Plannen, Management Informatie, Competentie management en Single Sign On (SSO) bijvoorbeeld. Samen verantwoordelijk voor bijna 200 functies. In onze functiesheet zie je ze tot in detail. Eerst globaal weten wat de rest kan? Download dan de brochure. Of nog sneller: bel ons met de vraag of we jouw functies hebben, of al ontwikkelen.