Kansen voor opleiders tijdens de Coronacrisis

24 maart 2020

Het zijn vreemde tijden. Lege snelwegen, social distancing en meer dan ooit thuiswerken. Waarschijnlijk ziet jouw opleidingskalender er de komende tijd veel rustiger uit dan verwacht. Erg vervelend natuurlijk. Het biedt je ook een uitzonderlijke kans, namelijk de volledige backoffice optimaliseren. Als Corona het land weer uit is gaan we snel terug naar de drukke agenda’s die we al hadden. Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt. Alleen, of samen met ons. Speciaal voor deze tijd hebben wij nieuwe optimalisatie trainingen voor je klaarstaan. Een groot deel is gratis. Wil je toch samen aan de slag? Dan helpen we hierbij. Dit doen we tijdens de coronacrisis tegen sterk gereduceerd tarief. Zo komen we samen sterker uit deze moeilijke tijd.

 

Automatische evaluaties en intakes

De evaluatiemodule in Coachview is een van de krachtigste modules die er is. Niet omdat deze je nu zoveel tijdwinst oplevert. Het geeft je wel de mogelijkheid om eerlijke feedback te krijgen over cursussen, locaties, en docenten. En voer je intakes uit? Dan zet je deze module daar ook supersnel voor in. En het mooiste van alles. Dit hele proces is te automatiseren!

Zelf aan de slag met evaluaties en intakes?

Volg deze gratis e-learning

Lees hier de best practices van evalueren

Gebruik deze kennisbankartikelen

 

Samen met ons evaluaties of intakes in jouw workflow implementeren?

Plan een online sessie met onze consultants 

 

Koppel met e-learningsoftware

Sinds de coronacrisis is er een stormloop geweest op twee dingen. WC-papier en online onderwijssoftware. De kans is dus groot dat jij ook e-learningsoftware bent gaan inzetten. Wist je dat wij hiermee koppelen? Moodle en aNewSpring zijn eenvoudig te koppelen. Wat heb je hieraan? Maak met deze koppeling automatisch e-learningaccounts aan voor nieuwe cursisten. Hebben zij de e-learning afgerond? Dan komen de resultaten automatisch terug in Coachview. Superefficiënt!

 

Zelf aan de slag met onze e-learningkoppeling?

Lees hier hoe je de koppeling activeert

Lees hier over resultaten terugkoppelen

Volg onze online training

               

Wil je de koppeling samen met ons binnen een dag live brengen?

Plan een online sessie met onze consultants 

 

Automatische workflow optimaliseren

Wil je echt klaar zijn voor de drukte na de coronacrisis? Dan is het optimaliseren van je automatische workflow een must. Zo automatiseren we heel het facturatieproces, focussen we op geldigheid en hercertificering, of nemen we de volledige communicatie naar docenten onder de loop. Wat we bespreken tijdens de workshops, hangt helemaal van jou af!

 

Zelf aan de slag met optimaliseren?

Online training basis workflow inrichten 
Online training geavanceerde workflow inrichten  

 

Samen met ons aan de slag?

Plan een online sessie met onze consultants 

 

Introductie Docent App

Ken je onze nieuwe Docent App al? Deze kan je bijna niet zijn ontgaan. Geef je docenten inzicht in planning en laat ze supereenvoudig presentie registreren. Ben je benieuwd naar wat de Docent App voor jou kan betekenen? Sluit dan aan bij onze demo!

Meld je aan voor de Docent App demo 

 

Groei als Coachview gebruiker

Nu de werkagenda leger is dan normaal, heb je veel tijd over voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Hier helpen we je natuurlijk enorm graag bij. Daarom hebben we een speciaal ontwikkeltraject voor je klaarstaan. Zo kom jij sterker uit de Coronacrisis!

 

Voor beginnende gebruikers

Het Coachviewmodel e-learning  

Theoriesessie automatische workflow basis 

 

Voor ervaren gebruikers

 

Voor experts

Theoriesessie automatische workflow geavanceerd