Als softwareaanbieder voor cursusadministratie krijgen wij regelmatig het verzoek te koppelen met e-learning platformen. Hierdoor zijn systemen als Moodle, Ilias, aNewSpring, Certwell en EduCourse voor ons bekend terrein. In tegenstelling tot klassikale opleidingen blijken e-learings in de praktijk ...

03 september 2019

Je factuur als pdf sturen is in 2019 niet meer genoeg als je voor de overheid werkt. Want vanaf april 2019 voeren de Nederlandse en Belgische overheden UBL 2.0 als standaard voor e-facturering. UB-wat?!  Lees wat UBL en e-facturatie inhoudt en hoe je weet dat je goed bent voorbereid.

22 februari 2019

Zoveel schermen, zoveel wensen. Neem je een portaal, bouw je het inschrijfgedeelte zelf, of combineer je het? Als je Coachview wil inzetten als commercieel opleider krijg je te maken met een paar cruciale beslissingen op het gebied van je website. Elk met voor- en nadelen en andere kosten. Deze whitepaper geeft inzicht in wat het beste bij jouw past.

02 november 2018

Opleiderssoftware kiezen is soms koffiedikkijken, de bomen van het bos ontwarren en knopen doorhakken. Een precies karwei wat pas leuk wordt als je de demo’s achter de rug hebt. En ook dan blijft altijd dat kleine stukje onzekerheid aan je knagen. Bij Coachview hebben we al die punten op een rij gezet en gekeken hoe we je weer energie kunnen geven van de zoektocht zelf. Onze slimme voorbereiding helpt. Of je nu niet, of juist wel voor Coachview kiest.

15 juli 2018