Wat cursusadministratie software oplevert via Coachview

Goede cursusadministratie software vraagt vaak om een investering, logisch. Veel minder logisch is dat geen enkele aanbieder in onze markt hard kan maken wat het je oplevert! Terwijl jij je afvraagt of je die investering uberhaupt gaat terugverdienen. Aan dat probleem hebben wij eindelijk een eind gemaakt met onze besparingscalculator. Op basis van het aantal producten, opleidingen en deelnemers dat je per jaar verwerkt, rekenen wij voor hoeveel uur je bespaart!

De besparingscalculator voor cursusadministratie software

Geweldig dat je onze besparingscalculator hebt gevonden. Met 12 jaar ervaring kunnen wij een goede inschatting maken van de tijd die het kost om bepaalde werkzaamheden uit tevoeren in Coachview. Door jouw gegevens hier in te vullen krijg je een eerste indicatie van hoeveel tijd onze cursusadministratie software jouw backoffice kan besparen.

Jouw opleidingsaanbod:

Voordat we je besparing kunnen berekenen hebben we wat informatie over jouw organisatie nodig. Hoeveel opleidingen heb je in je aanbod en hoeveel uitvoeringen vinden er jaarlijks plaats? Ook het aantal deelnemers moeten we ongeveer weten.  
  • (P) = Producten, zijn de verschillende soorten opleidingen die je aanbiedt.
  • (O) = Opleidingen, zijn de jaarlijk uitgevoerde opleidingen.
  • (D) = Deelnemers, zijn je cursisten

Jouw tijdsbesteding:

Heb je jouw opleidingsgegevens hierboven ingevuld? Mooi, dan gaan we nu de besparing berekenen. Hieronder vindt je jouw werkzaamheden opgesplitst in categorieën. Met de schuifknop bepaal je hoeveel minuten je bezig bent met een taak. Wil je een meer specifieke indicatie? Vouw dan de categorie uit en vul de specifiek tijdindicaties in. Staan jouw werkzaamheden er niet tussen? Voeg deze dan toe door op module selecteren te klikken.
Let op: Ga bij het invullen van de tijdsbesteding uit van één Product, Opleiding of Deelnemer.